FaceUP Logo

Grund til at man mobber... (Min opfattelse af det?)

Udgivet 07/04 - 2012

Mobning... F*CK NOGET LORT!... Hvorfor mobber man og hvad indebærer mobning?

Mobning (Chikane) kan indebærer personens baggrund (Hjemland). Personens hudfarve, personen faglige niveau... Bare Pga. en dreng ELLER pige er "farvet" betyder det ikke at han/hun skal svines til! Når man mobber en person pga. personens hudfarve kaldes det rasicme... ALT det med fejl i sin personlig, er jo egentlig bare godt? Det ville jo være kedeligt hvis vi alle sammen var ens, ikke? Altså, Nobodys Perfect?

Jeg tror at man mobber andre fordi at man selv har det svært, enten der hjemme, eller på tidligere klub/fritidshjem, eller svært med sin økonomi, eller svært med kæresten, eller næsten ingen venner? Der kan være MANGE grunde til at man starter en Chikane, men fordi at du selv har det svært betyder det squ ikke at det skal gå ud over andre omkring dig!-.-

Jeg har selv været et mobbe offer... Jeg blev mobbet i skolen... Har gået på 3 skoler indtil min nuværende... Min nuværende, er godt nok en god skole, det er en af de bedste i Danmark, for mobning tar de squ alvorligt! Jeg har ALTID været mobbet, og det er jo ikke fordi jeg har haft det nemmeste liv... Det indgår både med familie, venner og skolen...

 

ANYWAY!-.-   DROP MOBBERI! DET ER FANDME NOGET CRAP!-.-

Læst 35 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Du har fuldstændig ret :) jeg har oss været mobbet igennem det meste af min skolegang og det sætter sig altså helt inde på sjælen.... de fleste gør det jo på grund af at de selv har det dårligere end dig
18/08-13

Blogger


Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note