FaceUP Logo

hader livet mere og mere ! er så splittet:’(

Udgivet 23/10 - 2010

Nikolaj !

 

 

jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal sige til dig ..

jeg kan snart ikke finde ud af dig mere , den ene dag holder du af mig og savner mig og den anden dag snakker vi slet ikke sammen . du kommer hele tiden med lamme undskyldninger .

hvad havede du regned med at jeg kan vente på du inder ud af hvad du vil hele livet .. nej dreng der tager du sku fejl.

det sku ikke fair jeg bare skal side og vente på du kan se mig ,

glem dog livet bare en dag . jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg ville blive hvis du bare ville droppe det en dag . jeg er så skuffet over du bare tænker på druk vi ikke har set hinanden i over 2 uger snart . det sku bare ikke fair !:\\\'(

jeg ved snart ikke om dette skal ende eller hvad der skal ske , noget inden i mig er pisse rasende på dig og vil ikke se dig mere . du skal bare ud af mit liv . men en meget stor del holder virkelig meget af dig at jeg bare vil se dig og kysse dig og give dig al den love du har brug for . <3

 

skattemand du betyder alverden for mig og hvis jeg mistede  dig ville jeg grave min egen grav og ligge mig der ned . mit liv er intet uden dig , du ikkke som andre drenge selvom du ligner en af dem . men din personlighed er der bare ikke nogen der kan slå . du er skide fantastisk <3 

men som sagt så aner jeg snart ikke om dette skal fortsætte mere :\\\'(

Læst 45 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

xx-the-sexybia..:
INGEN BILLEDER INGEN SVAR !!

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note