FaceUP Logo

Halvnøgne billeder. Who cares.

Udgivet 25/10 - 2013

Jeg undre mig sjovt nok over alle de såkaldte køtere i danmark Hvorfor i ska savle over Tøser som bare viser en smule hud. I er som fluer på en lort. Suger til jer til der ik er mere.  i opføre jer som Liderlige sviner "RENT SAGT"!  I glemmer lige Faceup er Bygget til at Komme i kontakt med andre møde nye mennesker lave ny venner. Den er ik beregnet til Pervese Kommentare. Perverse mennesker. Og ja. Jeg ved man godt kan skrive det i sjovt Men så skal du/i lige huske det ik alle der ser det som sjovt. jeg sidder og blir pisse negativ over at se sådan nogle Frx på 27 sidder nærmest og humper et billede af en 14 årige.  . PS! Husk dette er ingen form for dizz Eller Hate jeg siger blot Tænk over hva folk Reagere på. Tænk over at der faktisk er små børn herinde. ;-). 

 

Forsat god dag ;)

Læst 406 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Problemet er, at mange af de piger der lægger sådanne billeder op søger den form for opmærksomhed.
De søger accept og komplimenter og det føler de at de får når der er en der kommenterer på at de har en flot krop ect.!
25/10-13
Igen det viser bare hvor billigt samfundet er i danmark :). Og samme gælder det med pigerne her på faceup. Som i selv skriver de ligger det op i deres galleri. Men alligevel tør drengene uden i den virkelige verden. tør de ik sige en skid. Men sjovt nok tør de gør det over en chat og så spørg man sig selv er de en rigtig mand? Svaret Så meget nej. Viser bare de er nogle svanse og sidder og Fapper den af bag skærmen. Sjovt de kalder det et liv.
26/10-13
Lynggaard har du fuldstændig ret i. Jeg syntes bare personligt Faceup burde gør det forbudt. :’)
26/10-13
Stefan. Det er jo grunden til at "sjofle" billeder blev gjort som en regel at de ik måtte komme herind Og som du selv siger det var før i tiden det kan vi jo ik bruge til noget nu :)
30/10-13
Altså jeg fatter heller ikke hvorfor man ligge frække billeder inde, eller det kan godt være det kun er mig der har det sådan ?! men der er jo mange "små" børn der er her inde, det er jo ikke en fræk siden, så jeg synes da hvis man i det mindste skal ligge frække billeder ind, så skal man gøre så de er privat - igen kan det godt være det kun er mig der synes det !? :)
02/11-13
Lille’Pigen nej du har fuldstendig ret. De Såkaldte små børn herinde Smider billeder ind hvor de løfter lidt ned i trussen BAre for at få en masse Opmærksomhed.. Efter min mening burde de alle kaldes Attetion whores da de ik er andet.. :)
04/11-13
Well, det er vel mere spændende at gokke den af til en herinde, end til et billede i et gentlemanmagasin. Dem der ikke kan score skal vel også have noget at lave, synes nærmere man skulle fokusere på at lære små piger at beholde tøjet på.
27/11-13
unfairytale -  Det må åbenbart ligge til familien at de elsker at vise frækt frem. Jeg kan godt se at folk går i bikini om sommeren.  -
;Men ligefrem trykke patterne sammen på deres billeder. Løfte op i blusen. Trække en finger ned i deres trusser og hive dem et par cm ned. Det er sku da for gusten!
29/11-13
Så lad være med at kigge på det ffs. Jeg er da enig i at børn ikke bør gøre sådan, men ærligt talt så er det naturligt at være nøgen. Hvis en mand bliver tændt af en lille pige der gør sådan, så er det sgu ham den er galt med.
15/12-13
True.. Men det gir dem stadig ik retten til at side og Skrive klamme kommentare om dem. De burde være de modne og skrive fine istedet for klamme.
15/12-13

Funktioner

Del artiklen:


Opret note