FaceUP Logo

Ham den Dejlige(;<3 Elsker dig..

Udgivet 22/01 - 2012Opdateret 27/04 - 20122012-01-22

Mindejligebedste;i
Fuuuck hvor elsker jeg da bare at tilbringe min tid med dig minfantastiskebedste!!..
Elsker alle vores fantastisk samtaler på Skype og Mobilen selfølgelig..
Og ved du hvad jeg også elsker, jeg elsker dig af hele mit hjerte virkelig!! Du kom som en stjerne der bare reddede mit liv, jeg var total ulykkelig og problemerne kom bare hele tiden hvor jeg ikke selv orkede livet mere, jeg orkede ikke at prøve at redde mine problemer mere men så kom du..
Og du har virkelig hjulpet med at hele alle de sårede sår som bare ikke kunne hele før men de heler lige så stille miinelskedebedsteDu betyder virkelig alt for mig mitlivsbedste:* 
Du mit univers.
Du mit lys som lyser for mig.
Du fantastisk.
Du dejlig.
Du sød.
Du flot.
Du bare virkelig alt for mig.. Hvis det ikke havde været for dig så tror jeg sgu ikke at jeg havde været her idag, jeg ventede på den rigtige bedsteven, den som elsker mig for den jeg er, den som er for mig når som helst ligemeget hvad og det er du til enhver tid, og vil jeg sgu også være. jeg fandme stolt af jeg virkelig har verdens bedsteven..

Miindejligefantastiskskønneflottebedste:*


Læst 33 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

XxNicoleSkathXx:
Nicole Jensen

Funktioner

Del artiklen:


Opret note