FaceUP Logo

han rede mig !<3 hvis du ikke var der var jeg her ikke !

Udgivet 27/10 - 2010

i flere år har jeg haft spise forstyrrelse .jeg var i flere år hos læger og psykologer som ville finde ud af hvad der var galt med mig .i mange år kunne de ikke finde ud af hvad der var  . de kunne hverken få mig til at spise , ikke engang min familie eller bedste veninde kunne få mig til at spise en lille krumme . jeg var spærret inde i min helt egen bobbel ,min helt egen lille verden .

jeg var så tynd at jeg dårligt kunne stå på to ben hvis folk pustede til mig ja bare de trak vejret så røg jeg om kuld .

 

men så kom du . vi kom sammen i nogen måneder og jeg blev syg . jeg blev så syg at du troede jeg skulle dø. jeg husker ikke så meget fra episoden fra da jeg blev indlagt men en ting husker jeg . du kom hverdag og besøgte mig . tænk at en eneste dreng kunne gøre lille mig i boblen så glad . vi var så forelskede og selvom du var bekrymret tog du det roligt og sagde .(NANNA JEG ELSKER DIG OG DU ER MIT LIVS LYS . JEG VIL IKKE HAVE DET HER SKER IGEN . VIL DU IKKE NOK BLIVE RASK IGEN )

 

fra den dag tog han mig med storm .

 

han sad ved min side i flere timer for at få mig til at spise om så de tog mig 8 timer bare for at spise en lille skide krumme så blev han der .  nogen måneder efter var jeg så småt begyndt at indtage noget mad . ikke meget men det gik .

 

men så en dag fik jeg et opkald . min bedste veninde var død . (hun begik selvmord):'(

jeg husker at nogen dage tidliger havede hun sagt at hun ikke ville være vidne til at jeg ikke spiste . hun sagde hvis du vil dø nanna vil jeg ose dø!.

jeg indså hurtigt at det her var noget som rørte alle mine nærmeste .

jeg følte mig skyldig og tænkte dag efter dag hvorfor mig .

jeg kunne ligge i flere timer og tænke på alle de minder vi har haft sammen hvor jeg så græd mig selv i søvn . min kæreste var der selvfølgelig for mig og gjorde hvad han kunne . men han indså hurtigt at det her var meget mere alvorligt end det nogen sinde havede været før . jeg sultede mig selv i nogen dage . 4 dage ca . . jeg var så ked af det hele .

jeg mistede lysten til alt . jeg gik ikke ud jeg stoppede enda med at snakke . jeg så ikke tv . inegen ting ville jeg jeg lå bare i sengen og ventede på det var forbi med mig .

der var nu gået 5 dage efter min bedste venindes død . og jeg lå endag og tænkte på hvorfor jeg ikke ogse skulle dø . jeg gjorde jo ingen nytte . tå jeg tog en kniv og skar i mig selv . jeg havede misted en masse masse blod og kæresten komhjem og tjekkede til mig sove værelset som han plejede . men denne gang var jeg smurt ind i blod og han ringede 112 .

 

jeg overlevede og takker ham stadig den dag i dag . han er guldværd for mig .

jeg kan slet ikke beskrive hvad han har gjort for mig . han burde være stolt . jeg spiser godt og sundt den dag idag og er glad for det hele . takke være ham .

 

alle jer som læser dette . læs dette igennem og tænk over det her .

jeg var et helvede igennem men overlevede og er lykkelig idag :)

jeg håber virkelig i har forstået at det ikke nytter at sulte sig selv eller begå selvmord fordi det hele ikke lige går som det skal ..

hilsen nanna

Læst 41 gange

Kommentering

Kommentering er slået fra for denne artikel.

Blogger

xx-the-sexybia..:
INGEN BILLEDER INGEN SVAR !!

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note