FaceUP Logo

har du det slemt?

Udgivet 19/12 - 2012
se, hvis du foretrækker at bytte liv med en sort mand i USA, der lige nu sidder inde for et mord han ikke har begået på hans gravide kvinde & bare venter på at få at vide: hvor, hvornår & hvordan han skal henrettes. imens hans nosser er bundet ind i elektrisk pigtrådshegn & der hver tredje minut bliver hældt citron & salt udover dem. .. så må du have det slemt!
Læst 30 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Haha ;-)
19/12-12
dette er ikke noget jeg har skrevet for at klantre retssystemet.. de er for at sætte tingene i perspektiv.
men selvom der er nogen der har det værre kan man selvfølgelig stadig godt have det slemt. Synes bare nogle gange folk brokker sig over nogle underlige ting ;-)
19/12-12
lækkert ;-)
21/12-12
Så jeg kan ikke have det slemt eller være ked af det hvis jeg ikke er en sort mand der skal henrettes, eller måske et sultent lille afrikansk barn? Det vidste jeg ikke, men tak for info - jeg er nu glad resten af mine dage. Jeg mener, jeg har det jeg fantastisk!
Undskyld ironien. Men man kan have det slemt, uanset hvem man er,  eller-
hvad der sker.
16/07-13
mener bare at man nogle gange skal overveje om ens liv i virkeligheden er så negativt. små problemer for mig kan sagtens være store problemer for dig & omvendt - helt bestemt & problemer er et vidt begreb. så man kan sagtens have det dårligt af andre grunde eller bare have en dårlig dag. nogle gange skal ting bare sættes på spidsen ;-)
17/07-13
Der er små problemer og der er store problemer, ja. Men det er ikke ensbetydende med, at alle vores personlige problemer er fuldstændigt irrelevante eller ligegyldige. Hvis man ikke må klage, når man har et problem der ikke er en verdenskatastrofe, må man så heller ikke være glad når der sker gode ting, som ikke er mirakler? Hvis vi aldrig var sure eller triste ville livet blive kedeligt til sidst, fordi hvis alt er godt og sjovt, så er det pludselig ikke så fedt mere.
30/03-14

Blogger

flyingpenguin.:
når du dømmer mennesket, fratager du mig muligheden for at være mig.

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note