FaceUP Logo

Har du også tabt dine nosser?

Udgivet 31/08 - 2014Opdateret 31/08 - 20142014-08-31
Er jeg den eneste der savner fyre med en smule selvværd? Herunder mener jeg blandt andet ærlighed, uden mindreværdskomplekser og andet tøset fnidder. For hvad jeg finder, er fyre der bliver fornærmede, fordi man ikke svarer med det samme. Voksne der omtaler sig selv som drenge. Unge der fedter og smigrer, til det bliver kvalmende, fordi de trænger til at dyppe pølsen. Fyre der ikke kan tage den mindste kritik. Hvad fanden er det for noget. Bliv nu voksen, og hold op med det fis. Den anden dag blev jeg kaldet kedelig, fordi jeg ikke gad diskutere med en 16-årig hvorvidt jeg skriger under sex og barberer mig. En anden ville ublu have mig til at bedømme hans pik udfra billeder. En 30+ blokerer mig fordi jeg siger det er underligt at han takker mig for at kigge på hans profil. Mødte en fyr i byen den anden dag i Paris, der ville have mig til at være hans kæreste, og påstod at han elskede mig - vi havde det ellers så sjovt inden da. Helt ærligt, drenge. Nu synes jeg efterhånden det hænger mig ud af halsen, men jeg siger det igen; hvor fanden har i gemt jeres nosser henne? For nu synes jeg sgu efterhånden at det er på tide at i mander jer op, for det kan da ikke passe at sådan en omgang trunter som jer, skal ødelægge det for alle de søde og velfungerende fyre derude, som takket være jer, skal plaskes til med fordomme. Fordi de er derude, og de gemmer sig ikke, de kan bare ikke komme til for alle de nosseløse tøsedrenge.
Læst 274 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

I modsætning kan man så tage piger/kvinder som dig, der overtænker tingene aaaalt for meget, i stedet for bare at finde en, der er som du vil have ham.
31/08-14
Folk er generelt blevet nogle forbandede vatpikke. Det gør sig i øvrigt gældende for en stor del af befolkningen. Det er blevet en sjældenhed at man møder, bare et fornuftigt menneske, som ikke er bange for at kalde en spade for en spade. Folk lever i deres egne fængsler, og er en flok præprogrammet får, som er sygeligt vedvarende optaget af omverdens dom.
31/08-14
Snappy: Overtænker? Jeg vil kalde det temmelig simple observationer. Måske med en smule sammenligning og intelligens. Men der er ingen grind til at tage hvad jeg skriver personligt, så egentlig kan du godt lade være med at blive fornærmet, jo mindre du føler dig ramt. Og hvis du føler dig ramt, så håber jeg du forstod budskabet. Desuden, så er jeg ikke ude efter en partner, så jeg gider ikke rende rundt og lede efter en, der er som jeg vil have ham. Jeg savner bare fornuftige samtale, virtuelt og virkeligt :)

Elgvis: Vatpikke er nok det helt rigtige ord, men havde jeg brugt det var bloggen her blevet overfaldet af en bunke maskulister (hvad kalder man det modsatte af feminister? Altså mænd der kæmper for maskulinitet?...)
31/08-14
Jeg har tabt mine.
Det gjorde jeg sidst jeg var i svømmehallen. :(
01/09-14
Er det kunsten der skaber kulturen, eller kulturen der skaber kunsten? Det er ikke nødvendigvis de klamme og voldsomme tekster der fucker unge op, måske er teksterne bare en gengivelse af hvad sangerne ser og oplever. Der er massere af onde cirkler, og massere af røvruller og vatpikke. Det er rart at se at der stadig findes andet :)
01/09-14
Sidst jeg tjekkede, var de stadig hvor de burde være, men hvis der er noget der gør drenge specielle, så er det at vi i bund og grund er idioter... Om det er Intelligens eller attitude eller en helt tredje kvalitet ved man aldrig, men det er sku’ sikkert at vi har lidt idiot gemt i os et sted :)
02/09-14
Jakob: Det har vi vel allesammen, men vi bestemmer selv hvor meget den side for lov at fylde :)
02/09-14
Jeg tror det også har noget at gøre med, at der er sindssygt mange piger der kapper nosserne på dem.
Rigtig mange piger bliver bossy i et forhold, og gør derfor mænd til tøffelhelte.
02/09-14
True, men hvis hun er letpåklædt på sine offentlige billeder, så er det nok ikke en seriøs eller intellektuel samtale hun søger.. Hvis hun derimod er påklædt og ikke giver seksuelle opfordringer billedligt eller skriftligt, så er det nok ikke random sex og halvvamle samtaler hun søger :)
Jeg forstår godt, at det kan være svært at læse signaler, især fordi der er mange piger, der giver meget blandede signaler, men som fyr bør det ikke være svært at skelne mellem så tydelige signaler. Mange piger skriver endda på deres profiler at de ikke er ude efter flirts eller sex, så hvorfor prøve med dem, når der er massere der ærligt søger det? :)
03/09-14
Helt bestemt, selvom det tit virker som om at folk ikke er klar over at man godt kan være søde ved hinanden uden at det skader en selv ... Og mit input til hvorfor man måske ville skrive til en pæn eller sexede pige, selvom det er blevet fastsat at de ikke søger en flirt eller random sex kunne være forskellige årsager... 1. De har ikke taget sig tid til at læse profil eller anden tekst, 2. Man kunne vel føle at det var en udfordring eller at "guds gave" kan ændre deres mening omkring den holdning ...  
03/09-14
Jakob: Nu er jeg ikke selv en dreng, men jeg tror ikke at de rent faktisk føler sig som guds gave, det er bare en dum facade for at skjule nervøsitet og manglende selvværd. De bør bare lære at det er sundere at prøve at gøre op med det end at skjule det bag arrogante kommentarer.
Bloody: Det synes jeg helt klart du har ret i, men jeg, som pige, støder ikke rigtigt på de  såkald-
t kvalmende piger. Jeg er jo ikke rigtigt deres målgruppe, så jeg har ikke så meget at kunne sige om deres opførsel. Jeg ved da godt at piger kan og er ligeså slemme som drenge, det ville bare virke en smule selvtilbedende hvis jeg begyndte at skrive formanende blogge til sexglade piger. Jeg har intet imod folk der er letpåklædte, udstiller eller tilbyder sig selv, jeg synes bare at de skal overveje hvem de gør det til, også for deres egen skyld :)
03/09-14
Prøv nu, igen, at læse hvad jeg skriver, og ikke hvad du gerne vil kritisere mig for. At du har lavt selvværd betyder ikke for mig at du har tabt dine nosser. Men hvis du opfører dig som et perverst svin, eller bliver stalkeragrig i en aldrig stoppende aproach til de samme piger, så er det du skal tage dig sammen - ingen af de yo opførsler hører sammen med manglende selvværd. Desudb har jeg vidst aldrig påstået, at jeg er komplet fordomsfri, men jeg kan ikke se hvor fordomme kommer ind i billedet her. Jeg kan bare se, at du er blevet fornærmet, fordi du har misforstået min blog.. Af hvad jeg ved af er du hverken klam, pervers, stalkende eller ond - så du behøver egentlig ikke blive fornærmet, og hvorfor forsvare folk der er sådan? ..
07/09-14
I princippet har jeg heller ikke sagt om du er eller ej, jeg har bare sagt at af hvad jeg ved af er du ikke = af hvad jeg ved fra dine tidligere kommentarer = nej jeg kender dig ikke.. Du satme hurtig på aftrækkeren, måske du lige skulle tælle til ti og læse tingene to gange inden du går amok, fordi du misforstår noget igen.
Jeg siger heller ikke, at der ikke er grund til at folk opfører sig som de gør, men at de ikke er tvunget til at opføre sig sådan, idet de har fri vilje og mulighed for at behandle andre med respekt. Det er et valg, ligeså vel som at du sidder og hudser dig op nu. Hvorvidt der er mening og grund i sådan et opslag her, er vel en smagssag. Du er uenig - fair nok. Jeg laver blogge for at debatere, komme med holdninger, ikke for at alle skal være enige med mig. Jeg har intet imod kritik, men din metode er nu noget barnlig. Gå efter bolden, for jeg gider ikke kaste med mudder, du er helt og holdent velkommen til at være uenig, og det har jeg heller ikke sagt du ikke må.
08/09-14
2694: Jo, det skulle man vel. Og det synes jeg sådanset også de gør - oplever bare så få af dem, at de desværre lidt forsvinder i mængder at tøfler.
12/11-14
Hvis man står i den situation, og har tabt sine nosser.. Og det gør lidt ondt.. Kan man så - siger ikke at det er mig - lime dem fast på igen? Eller er det ikke så godt?
11/02-15
Hah, det lyder lidt som om du taler om en reel situation med tabte nosser. Hvad har du ridet dig ud i? ;)
12/02-15

Funktioner

Del artiklen:


Opret note