FaceUP Logo

Hej til alle dem der læser, eller kigger på denne blog, det her er mit liv. Til dem der ik vil læse dette just dont.

Udgivet 03/08 - 2014Opdateret 03/08 - 20142014-08-03

Jeg vil naturligvis starte med at fortælle alle og enhver, at mit navn er Tobias. Jeg kommer fra en by der hedder Herlev, i mine daglige dage arbejder jeg i Rema 1000, ellers er jeg derhjemme hvor af at mit liv ikke er ligesom alles andres liv fyldt med glæde og kærrlighed hver dag.

 

Mit liv består af ensomheds dage, jeg klager ikke over det da det er min egen skyld.. Dog håber jeg self stadigvæk på fra i dag til min sidste dag før jeg dør at noget pludselig sker, jeg er dog født med blandt andet Diabetes type 1, hvor af mange nok tænker ''Hvad er Diabetes'' Diabetes er en sygdom du ikke kan leve eller løbe fra, her er et link til dem som måske gerne vil vide noget om det eller som er nyskerige -  http://www.novonordisk.dk/documents/article_page/document/dk_dia_hvad_er_dia.asp .

 

Jeg er meget dyre glad, og meget møde glad med andre nye bekendteskaber hvilke ikke betyder at hver person jeg skriver med både dreng og pigge, at dem skal jeg møde på stedet, jeg tager det som det kommer og håber mest af alt på nogen hyggelige samtaler, hvor af de små af dem mere eller mindre næsten de miindste samler føre til at kunne møde dem i den virkelige verden. Jeg er osse født med en krummesion fejl der gør at jeg har meget svært ved ting, ting som får de fleste til at blokke mig sikkeert et godt tegn på at jeg ikke lige har fuldt ud kontrol over mig selv til hvisse tider, af den grund undskylder jeg naturligvis overfor alle som jeg har været en idiot overfor, jeg har bare ikke haft kontrollen over mig selv.

 

Jeg ønsker ikke at nogen som helst både af dem der hader mig ellersom syntes at jeg er en kæmpe idiot skal eller vil tilgive mig for det jeg har gjordt, og sagt da det er min fejl og noget som jeg ikke bare kan bruge mine nyfødte sygedomme som begrundelse eller andre former for undskyldninger!

 

Jeg er meget biograf glad, jeg elsker at komme i biografen uanset om det med en gammel eks kæreste, eller en ny ven eller veninde, elller et kæreste par bare en go film medeller uden popcorrn og sodavand bare en film det hygge nok syns jeg bestemt! Jeeg er osse glad for at samle på lego med bøger til, alle der vil mobbe mig eller drille mig med dette kan bare sætte sig i kø for det ændre ikke på at jeg elsker at lave det, eller samle på det dog hvis jeg fandt kærligheden ville jeg naturligvis vælge hendes hjerte fremfor at samle eller bygge lego, og det gælder for alle venner og veninder både eks kærrester, og kærester.

 

Med hensyn til Sukkersygen er det den eneste grund til at jeg sider i dette hul hjemmehos mine forældre, da hvis jeg skulle gå i insulinchok er der ingen der kan komme ind og bare lige rede mig, men jeg håber at jeg i år kan flytte i egen lejlighed jeg må vel bare håbe og tro på det, påtråds af det elsker jeg at gå lange ture over i Jylland, eller Fynen eller her på Sjælland, dog vil jeg mest indrømme at det sker oftes når det skal ske i jylland ellers cykler jeg meget påttråds af en låne cykel da min egen cykel er stjåleet og pist væk.

 

Når man har kobntakt med mig både hvis man er kærester, eller venner med mig har personen problemer uanset dag eller naat så kommer jeg med det samme for at hjælpe eller støtte, om du bor i Fynen, eller Jylland eller Sjælland bare en besked, og jeg er påvej med det samme.

 

Jeg er meget åbent overfor det meste lige fra ses med det samme til skrive, og først ses om feks 3-4 år elller kortere eller længere tid, så ved folk det:-). Hvis i vil kommentere eller sige noget som i har på hjertet plize say it jeg åbent for det :-).

Læst 22 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note