FaceUP Logo

Historien som mobbeoffer Historien om mit liv

Udgivet 05/04 - 2015
Jeg startede at gå i skole i 2004. Jeg går i en døv skole i København (Skole På Kastelsvej).
Jeg startede godt i skole. Så kom der en tidsperiode i mit liv som jeg blev mobbet pga mit udseende.Jegblev slået og mobbet hvor mine lærere gjorde ingenting ved det. Jeg blev virkelig ked af det og overvejede at begå selvmord. Men min bedst ven (opvokset sammen fra jeg blev født) hjalp mig at tæskede dem med hans boksning evner. Jeg startede også sporten men i fodbold. Jeg brækkede mit kravben og holdte pause i 1 år. Mobberiet stoppede pludselig. Jeg forandrede mig og begyndte at få ny venner. Men stadig idag har jeg truma fra mobberiet. Jeg prøver at gemme trumaen og kommer videre. Jeg prøver at give positiv energi til min venner som har det svært. Også fremmede. Jeg begynder at elske at hjælpe andre.
Læst 26 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note