FaceUP Logo

hjælp!!! jeg er gravid! gravid som17 år!

Udgivet 16/08 - 2016
hej jeg er en pige på 17 år som er gravid. jeg fandt først ud af det da jeg var i uge 22. så danmark ville ikke gå med til en abort.så tog vi til england, men der vist det sig at jeg var i uge 24/24+5. mig og min kæreste blev ening om at beholde det. jeg når at blive 18 inden jeg skal føde, men min kæreste er kun 16 år gammel, og ved ikke om han er klar, han går på efterskole og ville også gøre det efter barnet er født. han siger at han er klar, men hver gang jeg snakker med ham om det virker han ligeglad, som om det ikke er ham der skal tage sig af det. vi har været kæreste i et år til septemper. vi mødes på efterskolen som han går på nu. vi har haft mange problemer med ham og hans eks kærester. når jeg snakker med ham og fx siger noget om barnet, er han bare ligeglad. har ingen af mine venner der forstår mig, så har virkelig brug for noget hjælp til hvordan jeg kommer igemmen de sidst 3/4 måneder
Læst 137 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

undskyld men i er begge alt for unge til at tage sådan en stor beslutning.

især din kæreste er som 16årig, for drenge er altså slet ikk så modne som os i den alder og det som er det vigtigste for ham lige nu, er at fyre den af, så lige gyldig hva, så vil du komme til at stå alene tilbage på et tidspunkt, så det er det du ligsom har at forholde dig til.

den tid hvor man som teenager skulle uddanne sig, nyde livet med veninderne, se verden, feste igennem og bare være som alle andre unge, har du smidt væk for et par minutters fornøjelse.

tænk på hva der er bedst for dig i situationen og gå efter det. og så beskyt dig FOR HULAN næste gang du har sex. vi skriver 2016 hvor alle ved, hvordan man undgår at blive knocked up.
17/08-16
Du kan jo overveje bortadoption
http://www.statsforv-
altningen.dk/site.as-
px?p=7827

Ellers er der også fordele ved at være ung mor. Du vil så nok bare først have tid til at færdiguddanne dig, når barnet er noget ældre.
Det kan også være din mor og far kan være en stor aflastning med pasning. Men nok ikke de første 1-2 år, hvor barnet skal ammes.
Om din kæreste vil være med, ved du først, når barnet er der, og det ved han nok også selv først der. Så det hjælper ikke at bekymre sig om dette.
Forstår ikke hvad dine venner ikke forstår.. Du har jo ikke så mange valg, når det er blevet opdaget for sent.
Det er stor ting at få et barn, en stor glæde og stort arbejde.
Så tillykke - det skal nok gå.
19/08-16
Bortadoptering. (y)
19/08-16
Mit råd ville være bortadoptering...
Nu har jeg ikke selv prøvet noget af det, og er selv kun 15 (heldighvis). men du er 17, kun 2 år ældre end mig... Det ikke meget, og jeg ville sige at når du stadig er teenager, så ville det vigtigste være, at nyde nuet, nyde din ungdom, og ikke tænke på den slags... :/ håber du finder ud af det :i
11/09-16
Kærlighed kan være svær, uanset hvad så vil han altid være far til dit barn, men du kan ikke lave ham om. Så det vigtigeste lige nu, for dig og din baby, er at få det bedste ud af din graviditet, og det tror jeg desværre ikke du vil få med ham, han vil kun forvirre dig..
Selvfølgelig vil du blive en ung mor, og det er der mange som bliver! :-)
Jeg kender dig ikke, så aner ikke om jeg udtaler mig korrekt,’ men synes bestemt ikke en bortadomtion er godt! Hvis du har omsorg, og kærlighed, så er jeg sikker på dit barn nok skal få det dejligt sammen med dig!<3 vi lever heldigvis i Danmark, du vil ha mulighed for at få alt den støtte du vil ha igennem din kommune osv. og måske har du nogen søde forældre som også vil hjælpe dig igennem dette.. Husk på at du ikke er den første eller eneste gravide teenage mor, jeg er sikker på det hele nok skal gå for dig.. Fyre findes der mange af,  måske-
er han ik den rette for dig hvis han ikke en gang viser interesse.. ønsker dig alt held og lykke <3
27/09-16

Blogger


Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note