FaceUP Logo

hjælp en dreng i nød!! et råb om hjælp!

Udgivet 18/04 - 2013

hey alle læsere jeg hedder Mathias Jørgensen og er en dreng på 16 år.. der virkelig har brug for hjælp!!!

jeg er begyndt og kunne lide denne her pige, og jeg ved virkelig ikke om hun føler det samme, fordi hun er lige kommet ud af et forhold her for en måned siden. men sagen er den at jeg begyndte at kunne lide hende fra det øjeblik jeg så hende, men jeg ved virkelig ikke hvad hun føler for mig, eller om hun overhovedet føler noget for mig?? 

men her den anden dag, da vi var sammen kyssede vi og jeg spurgte et par dage efter om det betød noget for hende, men hun svarede at det vidste hun ikke rigtigt! plus mig og kærlighed har aldrig været en god ting, foridj eg er ikke god til at åbne mit hjerte overfor folk.. så jeg ved virkelig i9kke hvad jeg skal gøre! hvis der er nogen der har nogle gode råd så skriv fordi er virkelig forvirret og er bange for hun ikke gider mig.. og jeg kan ikke klare at blive såret en gang til, så den næste jeg åbner mit hjerte overfor en person skal det virkelig være den rette, og det tror jeg virkelig hun er!!! 

Læst 165 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Hun kan lide dig. Go for it; inviter hende ud!
Du vil fortryde hvis du ikke prøver. Så bare se om hun kan lide dig, hvis hun ikke kan. Så har du en god veninde eller bare noget ekstra erfaring!
Men det at hun kysser dig og er usikker på om det betyder noget for hende, lyder som om hun godt kan lide dig, men bare venter på at du tager det første skridt.
Held og lykke derude! c:
18/04-13
mange tak for de gode råd drenge!
19/04-13
Som de andre: Go for it!
At I kyssede betyder, at der i hvert fald har været en form for kemi. Og lad vær med at spørge, bare gør det! Du skal ikke spørge om hun kan lide dig, hvad det betød osv, det virker svagt, og hun bliver forvirret. Bare giv hende noget opmærksomhed, lad vær med at komme med seksuelle hentydelser, og gå ud og hyg jer!
Held og lykke!
20/04-13
tror desværre ikke at hun gider mig! :(
20/04-13
Hvorfor siger du dét?
20/04-13
fordi snakkede med hende og hun føler intet, men er bare ikke god til kærlighed!
20/04-13
Sig det med voldtægt
23/04-13
Seize the day. Hvad er det værste der kan ske? Hun siger ’nej’ og hvad så? Tag chancen =p
20/05-13
det er lige meget nu ;-)
25/05-13

Blogger

mathias 1958:
Bare ansøg mig vil have nogle nye venner

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note