FaceUP Logo

Hjælp mig lige, thanks

Udgivet 28/04 - 2014

Ja, er der eventuelt nogen der har nogle "øvelser" eller noget til tillidsproblemer? 

Jeg er meget påvirket af min fortid hvor min tillid blev brudt for meget og for tit. Havde i forvejen enormt svært ved at stole på folk, og når jeg så endelig fandt nogle flyttede de. (Det var ikke ondt, men det var meget uheldigt for mig.) 

 

Det påvirker mig stadig i dag og jeg stoler ikke en skid på nogen. Jeg går allerede til terapi og psykolog (dog ikke af den grund), men jeg syntes ikke de har nogle brugbare metoder. 

 

Så hvis nogen kender en måde man langsomt kan lukke op og give andre mennesker en chance på, må I meget gerne dele det. 

Læst 50 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

nemt :) lad vær med at kom i et forhold for en tid :) hold dig til løse forhold for en tid hvis de kødlige lyster ikke kan holdes nede. du skal havde noget tid for dig selv. problemet er ikke med andre. kun dig selv. hvis du finder ro i dig selv. vil andre kunne mærke det på dig :)
du har jo ikke krav på at være i et fast forhold. ingen mennesker der har. tag det med ro og find dig selv før du føre andre ud i dine problemer :)

om det så tager et måned eller et par år.

(ved godt artiklen er gammel. men stadig relevant) :)
21/12-16

Funktioner

Del artiklen:


Opret note