FaceUP Logo

Hjælp til kæresteproblemer.

Udgivet 26/04 - 2011Opdateret 26/04 - 20112011-04-26

Min kæreste og jeg har været sammen i 9 måneder her d 12.maj.

Vi mødtes første gang på Vejlefjord efterskole sidste år, og kom så sammen 4 dage efter vi var startet.
Jeg var virkelig forelsket i ham, og det er jeg da også stadig. Men vi har bare haft så mange problemer.
Han har svinet mig til på det groveste af det groveste et par gange, taget kvælertag på mig og låst min arm fast bag på ryggen.
Den første lørdag i påske ferien blev vi uvenner, og jeg gik ud for at tage lidt frisk luft på den anden side af døren.
Han blev ved med at gå efter mig, og gad virkelig ikke lade mig være, så begyndte han at skubbe til mig, og omvendt. Kaldte mig for luder, og sagde jeg skulle gå hjem til ham, pakke hans ting, og tage det næste tog hjem. Det havde jeg ikke lyst til, så han tog fat i mig, og skubbede mig ned på jorden, tog fast om mit håndled og knækkede det om så jeg begyndte at græde rigtig meget fordi det gjorde så ondt.
Og et par dage efter det, mente han at jeg havde noget kørende med hans ven Simon som var hjemme ved ham, bare fordi vi satte os ud i haven og tog en smøg - fordi vi ikke gad være indenfor pga. ham og hans mor igen stod og skændtes. Men så havde han altså holdt øje med os fra hans vindue.
Og der skete ikke noget som helst.

Og nej, jeg har heller ikke lige været den bedste kæreste.
Jeg har en gang kysset med en anden, men jeg fortalte ham det - hvorefter han slog mig.

Jeg ved bare ikke om jeg skal gå fra ham, eller hvad?
For når vi så har det godt sammen, så er han det bedste i mit liv. Den, som gav mig alt håb tilbage, gav mig mod til livet igen, holdte mig oppe (når vi ikke skændtes), og virkelig var sød mod mig. Beskyttede mig, og ville overhovedet ikke lade en fyr slå mig, som jeg var kommet op og toppes med.
Og jeg elsker virkelig når vi ligger og holder hinanden i hånden, ligger i ske når vi skal sove, eller når vi står og krammer mens mit hoved hviler på hans skuldre.

Men dog - vi har prøvet at slå op med hinanden mange gange, men vi kommer bare sammen igen. Jeg har spurgt flere og flere folk, og nu er jeg altså løbet tør for ideér.

Jeg er 14 - fra 1997, og han er 16 - fra 1994. Så han bliver 17 i år.
Og ja, det er meget aldersforskel, for der er jo stor forskel på bare 14 og 16 - men jeg har aldrig lagt mærke til det før, indtil her for nylig. s;

Læst 129 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

jeg syns erligttalt af du skal stoppe det forhold for det første er han voldlig overfor dig. og så er jalousi en meget grim ting og jeg mener selv af hvis man er i et forhold må man stole på sin partner og hvis man ikke gør det fungere det ikke.
26/04-11
For det første - Nice noticed? Med alderen, altså. Come one, du er lige blevet 14. Han bliver 17. Må du da have lagt mærke til? Men det er ligegyldigt med alderen. Jeg fylder 15 til juni, min kæreste 19 til august. That ain’t much better. Dertil vil jeg sige, at slår en fyr dig to gange, så kan og vil han fortsætte. Det du har, er et voldeligt forhold. Jeg forstår, at du elsker når han er din søde-
26/04-11
- kæreste. Men han burde være din søde kæreste næsten HELE tiden? Voldeligt forhold du har dig. Mit råd: Drop det på stedet. Med argumentet: Hvor meget elsker du mig lige, når du skader mig? Du burde gøre alt for, at jeg aldrig vil komme til skade. Men DU forudsiger det!
- Det der går ikke, håber du snart selv kan se det.
26/04-11
Drop ham.. Han lyder ikke helt rask. Du skal også nok finde en anden kæreste, som ikke er voldlig. Det holder jo ikke i længden det her, så jo før du kommer ud af det desto lettere, selvom det er svært nok.
27/04-11
drop ham, han er ikke en ordentlig kæreste.
27/04-11
Uden tvivl drop ham. Hvis du fortsætter i det forhold der for længe køre han dig bare ned psykisk. Og det behøver han ikke slå dig for at gøre; sådan en voldsom jalousi du beskriver, er med til alene at køre et menneske voldsomt ned, og så at han også slår dig, gør det jo ikke meget bedre. Så beskyt dig selv, og drop ham :)
27/04-11
Drop ham, der kommer kun dårligt ud af og forsætte det der..
27/04-11
okay...
altså..
1 så stor er aldersforskellen heller ikke

2 du er tydeligvis bange for at være alene og det er den frygt der gør dig i tvivl.
Men hvs han har slået dig, taget kvælertag og generelt kan være voldelig, er han så virkelig det værd?
er en person der kan få sig selv til at skade dig fysisk virkelig din kærlighed værd?


01/05-11
slakk slår tilbage og drop SM
09/05-11
Tusinde tak for alle jeres kommentare!
Og Baggex, du har nok ret i det du skriver.
Folk tror hele tiden jeg er ældre end jeg er, fordi jeg ligner sådan en, og opfører mig sådan. Så så stor er aldersforskellen nok heller ikke.

Men tusinde tak alle sammen. Ved sgu ikke lige hvad jeg gøre endnu, men jeg tænker godt over det i har skrevet.
13/05-11
STOP FORHOLDET! tag til en fest eller noget og find en ordentlig dreng.. han er seriøst ikke det værd hvis han bare kalder dig luder og er voldelig...!!!
21/05-11
den fyr lyder som problemer har været i det miljø engang (er det ikke mere) og det lyder som et klassisk eksempel på en voldelig kæreste
25/05-11
jeg synes helt ærligt at du skal slå op med ham, fordi det lyder som om at han er ond mod dig og alt muligt lort, så selvom at du nogle gange har det fantastisk med ham, så tror jeg at det bedste vil være at slå op, dsv.:(
16/02-12
Kort og godt. FLYGT og det er nu. En mand der slår, er en mand der bliver ved med at slå, og han bliver IKKE bedre med tiden og han vil IKKE ændre sig fordi. Hvis en mand slår dig, så løb. Løb, flygt, væk fra ham, så langt du kan, og se aldrig hans ansigt igen. Pas på dig selv, han vil dig tydeligvis ikke noget godt.
18/08-13

Blogger

Funktioner

Del artiklen:


Opret note