FaceUP Logo

Hmm beskeder osv...

Udgivet 26/01 - 2015

har tit undret mig over hvorfor at alle skriver " skriv jeg keder mig " i deres status men 9 ud af 10 gange så svare de ikke, og så hvis man skriver igen om hvorfor de ikke vil skrive så får man tit den med at man ikke ser spændende ud o:

well jeg har ikke updateret mine billeder i laaaang tid såååå. og for det andet kan jeg ligne en der ikke gider en skid, men faktisk ikke har særlig meget tid da der sker meget i ens liv. synes der er alt for mange piger der bedømmer en ud fra hvordan man ser ud, man kan jo ikke selv gøre for den måde man ser ud, men tilgengæld gøre noget ved de ting man laver :) hader sådan noget .. :c

well im out

Læst 74 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Fordi det sandsynligvis ikke er skrevet lige nu, men på et tidspunkt, hvor de kedede sig. Eller de skrev det for at få beskeder, og kedede sig slet ikke, men er ’kræsne’-
ang. Hvem de skriver med.
26/01-15
hmm de fleste gange er det bare 2 min efter :)
tror mest på den sidste :)
27/01-15
Stop med at skrive til sådanne trunter - de er problemer, og jeg tænker at du hellere vil finde en sød pige, i forhold til en dum trunte? :)
28/01-15
Er man en dum trunte fordi man skriver, at man keder sig, i sin status? Det er måske lige lidt for dømmende.. Jeg har da ikke selv tjekket min status eller ændret den i hvad, to år eller mere, så måske er det bare ikke noget, der betyder noget.
29/01-15
det er jo ikke let at vide at de er sådan og jeg dømmer ikke på forhånd :)
30/01-15
Øv :i
11/02-15
#7 øv hvad ? :)
11/02-15

Blogger

DogeStep:
Me Gusta :3

Funktioner

Del artiklen:


Opret note