FaceUP Logo

HOLD SÅ KÆFT læs videre nedeunder

Udgivet 08/01 - 2015Opdateret 08/01 - 20152015-01-08

så fik jeg din opmærksomhed, GODT!

misbruger vi Retten til at brokke os???

JA!!!
Det er efterhånden blevet kutyme her på faceup at folk brokker sig konstant,vi udstiller specielt hinandens køn og stiller krav på krav på krav til en evt. partner, sig mig hvad tror du det er? en retsal, eller søger du bare tjenestefolk eller en til at fikse dit hus?hvad med at acceptere at du ikke har kontrol med hele verden og lade tingene komme af sig selv!Hvad nytter det overhovedet at folk udstiller hinanden i kønnenes kamp, i bund og grund er der lige meget lort i gyldetanken i begge lejre, så hvad brokker vi os for?
Vi skal lære at leve med at verden er som den er, og at folk er forskellige uden at té os som børn hver eneste gang noget falder os for brystet.
Vi brokker os generelt som samfund og måske burde nogle mennesker kigge lidt indad og gøre noget selv istedet for at sætte sig ned på røven og brokke sig over at en fyr kun tænker med pikken og at piger tror de kan hente drømmefyren i Sodavands Automaten.
Nu skal vi ikke til at blive til en sekundær version af sverige og brokke os over pølse-navne og racistisk slik i skipper mix fordi vi har for meget fritid vel? ;)

så hvad med at vi glemmer idioterne og brokken for en stund, nyder livet og ender denne uendelige brokke kultur bare for en dag eller to, det er da trættende ikke at kunne læse et fornuftigt blogindlæg indimellem der omhandler andet end kvinder og mænds måde at være på, for til tider er det modbydlig og genraliserende læsning, der skal være plads til alle.


INFO:
oplever man sexistiske og ubehagelige oplevelser/beskeder skal man kontakte faceup så disse kan slettes, at brokke sig hjælper jo ikke på problemet, det kan tværtimod skabe splid og diskutioner, for om vi vil det eller ej piger og drenge så har vi alle vores skeletter i skabet, tit glemmer vi det bare:)
ha nu en god dag og glem ej, hellere en konstruktiv dialog end en diskution.

 

ps.

beklager hvis dette er skrevet i en til tider vred tone, men se det sådan her.
hvis mor og far går dig  på nerverne kan man blive meget ked af det og ikke mindst så vred at man af og til skriger luk røven!!! det hænder også for mig og derfor syntes jeg det var på tide at nogle to skeen for munden:p håber i kan leve med det

 

 

Læst 124 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

It’s a lost cause.
08/01-15
Lad mig lige være lidt småtræls. "Vi skal lære at leve med at verden er som den er, og at folk er forskellige ...", ja, det er så her, at dette også gælder for dig og denne blog. En blog, der handler om at brokke sig over, at folk brokker sig, det virker da i bund og grund bare meningsløst og dobbeltmoralsk. Med det sagt, så hjælper brok på sider som denne ikke, det ændrer ikke noget, men er bare en måde at komme af med aggressioner på. Om folk vil være indebrændt med deres brok, brokke til venner eller brokke herinde, er mig ligegyldigt, der jo ingen der tvinger os til at læse bloggene.
09/01-15
selvfølgelig gælder det også for mig unfairytale, jeg ventede da også at en skulle komme forbi og kalde det dobbeltmoralsk, men det er uundgåeligt, på den ene eller anden måde kommer det snigende før eller siden ligesom den generalisering ufattelig mange mennesker gør brug af hver evig eneste dag.
om det er meningsløst er din mening,
men lidt brok forekommer da generelt i de fleste blogs, inklusive dine egne.
når det så er sagt så er jeg ikke typen der normalt fare højt,  men-
selv jeg må af og til påkalde mig midlertidig sindsyge i frustrationens hede.
jeg mener intet ondt om folk, men man får sku lidt nok når man gerne vil læse nogle blogindlæg med lidt substans.
selvfølgelig har folk ret til at skrive alt hvad de har løst til(selvfølgelig indenfor lovens rammer)
men jeg savner sku noget læseligt man ikke bliver skør i hovedet af, du skriver F.eks nogle rimlig gode blog indslag hvor der er tanke bag, noget der appellerer til alle, det kan du være stolt af.

TheEgoAndHisOwn, sadly yes
14/01-15
Advarede også med at det var træls, men som du selv siger, så skulle nogen jo sige det. Med det sagt, så synes jeg egentligt at du du har ret i, at folk brokker og pylrer for meget - det hører selvfølgelig til, at man brokker sig lidt ind imellem, det gør jeg også selv, ingen benægtelse der. Men ja, man bør begrænse brokeriet til et omfang der giver mening, for pylrede, pessimistiske vatnisser er sgu træls at høre på, det har du ret i.
Min kommentar før, var nok i bund og grund ment lidt i spøg, fordi selvom det virker lidt komisk at brokke sig over brokkeri, så er det også relevant og ofte også nødvendigt :) ligesåvel som at sortseere kan være uudholdelige, så kan lyserøde optimister også være det :)
10/02-15

Blogger

Funktioner

Del artiklen:


Opret note