FaceUP Logo

Holland, sommer.

Udgivet 27/12 - 2014Opdateret 27/12 - 20142014-12-27

Giv mig sommer, giv mig masser af sol og varme. Lad mig komme tilbage til Wassenaar og Amsterdam!
Tilbage til stranden med masser af mennesker fra flere forskellige lande. At løbe i det brandvarme sand igen, og mærke hvordan det kølige vand køler en af, for derefter lægge sig på håndklædet for at sole sig. At komme hjem og finde ud af, at man faktisk er blevet lækker brun. Næsten rød.

Tilbage til Amsterdam med de søde sælgere, der giver en form for komplimenter - og de spørger hvor man kommer fra, og vil lære dansk. Dog kunne jeg godt undvære det meste mad dernede. Min lillebror og jeg gik ind i en lille form for pizzaria, resturant - et eller andet, og købte en pizza som så, så skide lækker ud. Det viste sig at være den ringeste pizza ever. Den ringe ost, og det halv rå bacon. Mistede min appetit resten af dagen.

Den mærkelig lugt, når man gik fordi nogle steder. En lugt som man slet ikke er van til. Fede butikker med sjove varer. Jeg havde det sjovt!

At være i Wassenaar, duinrell - er det fedeste sted jeg nogensinde har tilbragt. Jeg vil så gerne tilbage! Jeg har overskredet grænser, og fået lært nye folk at kende, samt drukket i Holland og taget pis på drenge på engelsk med min eks papsøskende, nye veninder og ens bror. - For drengens moster eller kusine, kom og spurgte om vi havde et problem med ham, fuck, ahah. Tak for alt.
Selv nederlagene og problemerne som ødelagde lidt de sidste 2-3 dage. Hvor man ville hjem, men ikke kunne - fik det positive ud af det, og var ude og prøve forlystelser med de søde mennesker. Alt gråden, skænderierne - og den støtte man fik og et stort kram hjalp virkelig den nat. 

Vil så gerne tilbage.

Læst 22 gange

Kommentering

Kommentering er slået fra for denne artikel.

Blogger


Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note