FaceUP Logo

Hvad der skete med min fod Brækkede en knogle i min højre fod (den der er på ydersiden ved lille tåen)

Udgivet 16/08 - 2014Opdateret 18/08 - 20142014-08-16

Jeg var på noget tur med skole til noget der hedder Snoezelhuset i Helsingør (du kan søge på det) men så har vi været der lidt over en time og skal til at hjemad og jeg og en veninde sidder nede i et boldbassin (uden vand) og så skal jeg op og det går måske lidt hurtigt, men ihvertfald træder jeg på en bold og så ved jeg ikke hvad der sker, men jeg kan mærke jeg har ondt, og så falder jeg og ligger nede på gulvet, og jeg ved efter 2 minutter at jeg ikke kan gå.. Nå men så hinker jeg ud til bussen og da jeg prøver at støtte gør det mere ondt..
Nå men så ringer min ene lærer til min forældre og de er også i Helsingør da de skal besøge min storesøster, og vi kører så derhen og derefter kører mine forældre og jeg til skadestuen (i Hillerød) og så får jeg røntgen fotograferet min fod og så skal vi vente på svar og e halv time efter får jeg og mine forældre at vide at jeg har brækket en knogle min højre fod (den knogle der er ved lilletåen) og at jeg har forstuvet foden lidt, og at jeg har et gammelt brud også (og bruddet er næsten helet') så det var det der skete. Og nu har jeg også krykker som jeg skal bruge i 6 til 8 uger.. 

Læst 42 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Keep you head high, quit complaining. Mødte en fyr med brækket fod, der hver aften drak sig fuld, smed trøjen og dansede på baren, efterlod krykken og haltede endnu mere dagen efter. Tag det med et smil - for det ku være meget værre :)
16/08-14
Tak begge to :)
17/08-14
Næh, han ville bare have det meste ud af nuet. Og havde en høj smertetærskel.
18/08-14

Blogger

Blondi_Brunette:
#Hashtag.com

Funktioner

Del artiklen:


Opret note