FaceUP Logo

Hvad er en rigtig veninde for dig? Hvad er en rigtig veninde?

Udgivet 01/06 - 2015
Jeg har aldrig haft en rigtig veninde siden jeg flyttede. Jeg bliver altid glemt eller tilside sat. Jeg er altid blevet set som den grimme elle tykke veninde, hvis ikke det er den kedelige. Tænk man bliver set som kedelig, fordi man ikke vil ryge join, eller drikke sig pisse larm hver eneste weekend. Tænk jeg skal mobbes af de dumme ting. Det med at nogle pige har flere drenge som venner end pige veninder det fordi efter mit hovede så er det de fleste drenge der er mere åbne end piger. ja jeg gamer, ja jeg bøvser og ja jeg er wierd, men det hedder at være sig selv. 
Bare fordi vi ikke tager til fester, og ryger joint, så betyder det ikke vi er kedelige, fordi vi kan sagtens have det sjovt uden at ryge. Vi kan være nogle super søde mennesker, Så prøv og giv det en chance. Det kan da ikke være så svært. 
Jeg synes at en rigtig veninde er en der ikke droppe dig for at tage til en fest, men laver et eller andet hyggeligt med dig. En rigtig veninde er en der altid vil huske du er tilstede. En rigtig veninde er en der trøster dig hvis du har en lorte dag, bare generalt er der for dig. En der kan sige hvis hun syntes du har grimme sko eller noget, uden du bliver sur. En du kan sige alt til. 
Men hvad er en rigtig veninde for dig? 
Læst 79 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Tror du går efter de forkerte typer. Find nogen, som er interesserede i dig, og ikke i dut indtag af alkohol og hash. Desuden, så er du ikke tyk :)
For mig handler ægte venskab om ærlighed og loyalitet. Selvfølgelig med god ’kemi’ og tillid.
02/06-15
Tak for kommentaren! sætter pris på de søde ord!
04/06-15
For mig er en rigtig veninde, og et ægte venskab, hvor man tør at være sig selv over for hinanden, og det respekteres fuldt ud, en rigtig veninde er en man kan stole på og finde støtte hos. En rigtig veninde skal være ærlig og ikke lyve hvis du spørger hvordan du ser ud, og så skal hun kunne turde at fortælle hvis der er noget omkring dig som trykker hende. Det er dog rigtig vigtigt at man passer sammen, og har noget tilfælles, for at kunne få et godt venskab op at kører
17/06-15
for mig er en rigtig veninde, en som acceptere mig for den jeg er. Som siger sin mening om mig, uden omsvøb. En som er ligeglad med om hvordan jeg ser ud eller om hvor populær jeg er. en rigtig veninde er en som er der for dig og lytter til dig. Hun er en som kan lide dig som den du er. Det er sådan jeg har de med mine nærmeste veninder.
19/06-15

Blogger

Ylleh:
TheWierdo

Funktioner

Del artiklen:


Opret note