FaceUP Logo

Hvad er folks meninger på dette? -

Udgivet 13/09 - 2014

Er det okay at piger slår en dreng ned på åbent gade ved dette spørgsmål '''hvilken str bruger du i bh eller i strusser'' osse selvom hvis det er et forspørgsmål til en gave?

Læst 46 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Ja, men Nøffen selve spørgsmålet er jo et som ikke ligefrem alle og enhver der vil tage som et ’’sødt spørgsmål’&rsq-
uo; Nogen vil tage det som et pervers spørgsmål, så der andre der følger sig ramt dybt da det er et overskredne spørgsmål.
13/09-14
Nøffen FFS .. (: Men enig!
13/09-14
Kommer an på om det er en fremmed eller en veninde man spørger.. Og jo mindre det er den person du vil give gaven til som du spørger, så giver det ikke mening at spørge vedkommende. For du kan ikke se om det der gemmet sig under tøjet er samme størrelse som på din udkårne - der er mangemangemange måder at snyde på, og folk foretrækker forskellige ting (løst/stramt, med indlæg, mm)
Men nej, det er ikke okay, det er jo bare et spøgsmål. Synes heller ikke der er noget galt i at spørge fremmede, men du kan ikke bruge det til at pejle efter :)
13/09-14
Det er rigtigt nok, men det vil jo stadigvæk være det samme som, at få spørgsmålet ’’viser du patter, eller viser du dine strusser’&rsqu-
o; begge spørgsmål er jo lige klammme spørgsmål.
13/09-14
Eller de er lige upasselige spørgsmål tråds alt:).
13/09-14
Nej, jeg syns bare at dette kunne føre til nogle intersante samtaler, eller til at folk kan sige sine meninger om dette.
13/09-14
Nej det er slet ikke det samme! At spørge om størrelse på undertøj er måske underligt, men egentligt ret sobert, at spørge om du må se det er meget offensivt. Personligt ville jeg til størrelse spørge hvorfor også måske svare - for det ville jeg da ikke blive fornærmet eller genert over, det er bare underligt at spørge om :) Blev jeg spurgt om at vise undertøj, så ville jeg nok sætte tempoet op og mumle noget fornærmende :)
13/09-14
Det er fuldstændig rigtigt, jeg syns bare lyder meget ens artet men hvad ved jeg om det hehe, er tråds alt ikke en pige ;)
13/09-14
Drenge skal ikke slå på piger og piger skal ikke slå på drenge. So simple, yet so hard.
13/09-14
Nu kan jeg jo se, at du skriver "på åben gade" - men jeg aner ikke hvordan forholdet imellem de to parter er.
Jeg siger bare, at hvis en person man ikke kender så godt siger sådan noget foran alle mulige mennesker på åben gade - så ville jeg også blive sindssygt gal. Det kommer seriøst an på hvilken situation det her var i.
14/09-14
Gaudia, jeg søger kun kommentarer fra alle der vil kommentere da jeg syns at dette lyder som et interessant diskotions emne!
14/09-14
Well, hvad jeg skrev tidligere var en kommentar, som jeg skrev fordi jeg ville kommentere på bloggen..
Forstår iiikke lige hvad du mener?
17/09-14
Jeg mener, jeg skrev denne her blog for at høre hvad folk egenligt syns om det med at blive spurgt om disse spørgsmål på en åben gade, hvor af at du skriver det som om, at jeg har oplevet det på åben gade, hvor af jeg så skrev at jeg skrev om dette emne for, at få folks kommentar.
17/09-14
Det sådan jeg forstod din kommentar på, sorry hvis jeg tager fejl.
17/09-14

Funktioner

Del artiklen:


Opret note