FaceUP Logo

hvad har folk imod min musik

Udgivet 18/08 - 2014

hvis du læser det her fortjener du en hight five.som mit brugernavn hendtyder til kan jeg godt lide metal.ik alt for hårdt men det er som om,at nå folk det ik nomarlt høre denne type musik,bare syns at det er lort lige meget hvad det er det ik alle der har det sådan men der er mange.men vis andre ik kan lide deres musik,så bliver det måske støt og kede af det og sviner en til,men jeg siger ik at man skal elske metal.men syns bare at man skal tænke før man hader en hel musik genre. og nu spørger jeg dig hvad syns du om metal.bare kom med din menning og jeg vil ik have nogle dumme komentare.

Læst 43 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

ja du har ret men nu vil jeg bare bruge metal som emne for det er det jeg har været mest ude for er blevet svinet til :)
18/08-14
ja men nu vil jeg bare tage den op

18/08-14
Da du var lille og gik i børnehave, fortalte de voksne dig hvordan du skulle opfører dig. Når du engang bliver gammel, kommer på plejehjem og sidder med ble på, så får du igen at vide, hvad du må og ikke må. Udnyt derfor den mellemliggende periode og gør præcis som det passer dig, og lad vær med at bekymre dig om andre menneskers holdninger - så længe dine valg kun angår dig selv.
18/08-14
Hvad synes du om folk der elsker justin bieber og one direction? Folk har forskellig musiksmag - lad dem. Folk der har behov for at svine dig til pga det du lytter til, jamen, hvorfor overhovedet bruger kræfter og tid på at høre på dem og tænke på dem? Det er bare musik, det kan være fedt at finde en der lytter til det samme, men det er dybestset ikke vigtigt. :)
19/08-14
alså jeg har ik noget imod folk der lytter til den slags musik men syns bare at man skal tænke over hvad man har imod før man høre det
19/08-14
din måde at læse sætninger på jeg smiler
20/08-14

Blogger

metaldude:
metaldude søger venner metal eller ej <3

Funktioner

Del artiklen:


Opret note