FaceUP Logo

Hvad skal man bruge resten af sit liv på?

Udgivet 02/04 - 2013

Er jeg den eneste her, der tænker meget over, hvad man skal bruge resten af livet på? Jeg ved godt, hvad der sker lige nu, men jeg aner ikke, hvor jeg står henne om et år. En ting er sikker - Jeg skal ihvertfald have mig en eller anden form for sabbatår. 

Jeg er 3.g'er på STX, og jeg kan mærke længslen efter at blive færdig med skolen vokse sig større og større, og jeg tvivler stærkt på, at jeg er den eneste, der har det sådan. 

Det der er mit problem er, at jeg står i et meget splittet dilemma, for jeg har virkelig brug for at få noget tid væk fra skolen, for jeg ved, at hvis jeg starter igen lige efter sommerferien, vil jeg køre træt i det, og den seriøsitet, som jeg gerne vil have i forhold til min uddannelse, vil ikke eksistere. Men alle folk jeg snakker med, vil have mig til at starte direkte på min uddannelse. Mine forældre presser mig, mine lærer presser mig og min studievejleder presser mig, og det frustrerer mig virkelig, for jeg føler mig ikke klar til at hengive mig selv fuldstændig til en længere uddannelse, og yder mere er jeg ikke helt 100 % sikker på, hvilken retning jeg vil gå i med min ønskede uddannelse. 

Jeg har derfor nu valgt, at tage en tur på højskole, for at 1. komme væk hjemmefra i et stykke tid, så jeg kan finde mig selv, og 2. for at udvikle mig som menneske og gøre mig mere selvstændig.

 

Er jeg den eneste, der føler, at der er pres på os unge mennesker?

Læst 35 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Jeg vil gerne på Uldum Højskole :-)
02/04-13

Blogger

Funktioner

Del artiklen:


Opret note