FaceUP Logo

Hvor længe skal man kæmpe?!

Udgivet 24/07 - 2015


Hvor længe skal man kæmpe for at det er iorden at give op?
Hvornår er det i orden at sige stop? Er det iorden at at sige stop? Behøver man at være stærk psykisk hele tiden?

Der er så mange spørgsmål når man er ved at give op i hovedet! Og det er helt i orden, at alle de spørgsmål er der!

Om mig selv, og mine egne kampe!
Jeg har kæmpet i utrolig mange år! Jeg har haft mange op og ned ture, og har lyst til at give op... Jeg har ikke haft en nem barndom, mistede stort set alt da jeg var 9 år gammel... Jeg mistede mit hus, jeg mistede mit hjem, men jeg mistede også alle mine minder... Det er minder der ikke bare kommer tilbage af sig selv... Det er minder der er brændt ned til jorden, minder der er væk for altid... Jeg har kun få minder tilbage, og det er dem som jeg har i mit hoved, og i hjertet... Hvis jeg fik lov til at ændre nogle ting fra min barndom, ville jeg nok alligevel ikke ændre noget! For de ting jeg har oplevet i barndommen, har gjort mig til den jeg er idag!

Jeg har lært fra barns fod af, at man altid skal blive ved med at kæmpe! Man er stærk psykisk og i sjælen, hvis man kan blive ved med at kæmpe! At man kan kæmpe selv når alt ser mørkest ud, gør bare at man bliver mere stærk! Jeg er den person der aldrig giver op! Jeg kæmper indtil at der ikke er mere at kæmpe for! En kamp koster "blod, sved og tårer" og det gør absolut ingenting at det koster en masse tårer!

Jeg er selv meget ked af det fortiden... Og jeg kæmper en meget svær kamp, og har selv lyst til at give op, men jeg ved mig selv at jeg er for stærk til at give op nu!
Kampen man skal vælge i hovedet er ikke nem, jeg kæmper en kamp der går ud på om jeg skal sige farvel til min far efter alt det han har gjort mod mig det sidste halve år, eller om jeg skal give ham hans 110'ende chance! Jeg har kun kunne give ham så mange chancer fordi jeg er så stærk som jeg er, men alligevel har jeg indset at jeg snart ikke kan mere...

Jeg har ingen anelse om hvad jeg skal vælge, ud over at jeg skal blive ved med at være stærk! (Y)

Så hvis nogle har et forslag så skriv endelig til mig!
Og har du spørgsmål så skriver du også bare!
Tak fordi du gad at tage dig tid til at læse det her!

De største kys Marianne!
Læst 78 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Du skal slet ikke give op på noget, du skal fortsætte, om det så går ned undervejs. Men mht. til din far, så hvis han har brudt flere chancer, så er det på tide at sige stop. Han skal ikke have en 110’ende chance, for at gøre dig noget eller lign. Du skal se fremad, se hvad der måske er bedst for dig.  
-

K.h.
Fyhrie.
28/07-15

Blogger

Din pige forev..:
A smile is the best makeup any girl can wear <3

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note