FaceUP Logo

Hvorfor kan i ikke fatte at vi ikke flasher på cam?

Udgivet 06/11 - 2010Opdateret 11/03 - 20122010-11-06

trolololoolololololololololoo  

Læst 57 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

ENIG!
06/11-10
Præcis!
06/11-10
Ja, nogen piger er jo også sådan. Jeg siger heller ikke at det er alle drenge :-)
07/11-10
Piger tænk jer om, tænker over hvilket signal i sender til drengene.. Ofte er det satme jers egen skyld at en dreng spøger om du ikke flasher.. Lad være at være så dømmende overfor drenge, når piger er mindst lige så slemme til alt det lort i hader drengene for :). Se det fra begges sider tøser!
08/11-10
Ja, jeg siger jo heller ikke at det er alle drenge der er sådan. der er også rigtig mange drenge der bare skriver fx fordi de synes man ser sød ud. jeg synes ikke at ’er fræk’ for at få drengenes opmærksomhed, men alligevel er der nogen der skriver ting som ’’vil du smide tøjet på cam’’ osv. jeg skrev med en dreng som der var sød og alt sådan noget. men så ville han ha mig til at være fræk over cam
12/01-11
Men det vill jg ikke, så jeg sagde nej. så blev han sur og kaldte mig klam og kælling og alt mnuligt. og han ville aldrig skrive med mig igen. det forstod jeg bare ikke, fordi jeg havde aldrig sendt noget signaler eller hvad man siger om fx at være fræk.. det var sådan set derfor jeg skrev det her :-))
12/01-11
Det er meget lang tid siden jeg skrev det der. Jeg var ikke så klog dengang, så undskyld :-)
29/10-11

Blogger

MARIEE:
er 16 år

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note