FaceUP Logo

Hvorfor kan man ikke det?

Udgivet 28/08 - 2010Opdateret 28/08 - 20102010-08-28

Nogen gange ville jeg virkelig ønkse, at jeg bare kunne slukke min hjerne.. Slukke, så der ingen tanker ville være..
Nogen tanker kan jeg bare ikke klare. Vil bare af med dem.. Jeg ville ikke være i den her verden, uden min veninder og venner, dem der søtter mig.. Ville ikke kunne klare nogen ting..
Jeg har så mange ting i mit hoved, fordi alle stoler på mig, og det er jeg selvfølgelig glad for.. Men efter 3-4 år, hvor alle bare har sagt alt til mig, kan jeg bare snart ikke klare, at høre på mere pis!

Er virkelig glad, for der er så mange der stoler på mig, og tror på det jeg siger til dem.. Men kan bare snart ikke mere.. Ved godt jeg piver over noget alle andre ville være glade for, men jeg har altså også min egne problemer..

 

Gad godt jeg bare kunne komme væk i 14 dage, væk fra alt jeg kender til.. Komme til et nyt sted, med nye mennesker, der ikke kender min svagheder..

Læst 45 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note