FaceUP Logo

Hvorfor læser i aldrig min profil??!

Udgivet 03/08 - 2014

I starten elskede jeg denne hjemmeside, men nu er jeg næsten aldrig på mere.

Som i kan se hvis i læser min profil er jeg lesbisk, men får enormt mange beskeder fra drenge.

Det er vildt irretterne. Hvis jeg havde interesse for jer ville jeg nok skrive.

En anden ting jeg heller ikke forstår, hvorfor tror i altid jeg vil lave et eller andet frækt med jer. (dette gælder både mænd og kvinder). Jeg ville elske hvis i bare skrev til mig som om i faktisk var interesseret i at lærer mig at kende.

Når, vil ikke lyde alt for negativ, men håber bare i kan forstå mig:)

Læst 81 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Kan kun give dig ret, der mange perverse og irreterende drenge og piger der kun er her for at få noget frækt indebords, jeg håber naturligvis at du finder nogen der kan skrive med dig som den du er, og ikke en som viser patter, eller andet frem, ellers forsat goaften :-)
04/08-14
Det med at skulle havde noget frækt med dem, som biseksuel er jeg tit blevet udsat for den der: ej du er biseksuel? du min drømmepige!... Tænk på alle de trekanter vi kan havde!

det har efterhånden gjort at jeg holder det for mig selv.
04/08-14

Funktioner

Del artiklen:


Opret note