FaceUP Logo

Hvorfor? ;s Bare lige noqet jeg sad & skrev her den anden aften? ;ii

Udgivet 05/10 - 2010

Hvorfor Kan man ike spole tiden tilbage så man kan rette op på alle de ting man har fortrudt. Jeg ved godt man lærer af sine fejl, men det kunne nu være dejligt alligevel. Man kunne få sagt alt det man ville sige til dem man holder af inden de forsvinde.
Man kunne give dem det sidste kys, det sidste kram, og det sidste farvel.  Inderst inde ville det måske gøre en forskel.

Ja, det kunne være fantastisk, hvis man kunne spole tiden tilbage. Men inderst inde er der nok en grund til at livet er så uretfærdigt, som det nu er ;ii

Læst 37 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Nej, det er ikke nødvendigvis os der gør det uretfærdigt? - & det var heller ike sådan jeg mente det. & hvor skulle jeg ike græde, hvis man har mistet en man holder af? . det virker lidt ugennemtænkt det du har skrevet? - & hvis du ike har noqet relevant at sige, vil jeg gerne ha, du lader være med at kommentere mine ting! Tak (;
06/10-10
Det virkede så sådan! - men hvorfor skal du fx. være glad for at du fx. ike er sammen med din kæreste mere, eller du har mistet end i familen? søde skat?
06/10-10
præcis! - Det er det jeg siger det er ikke gennemtænk, det han skriver!
07/10-10

Blogger

SVG'sSminkedukke:
Læg lige en besked(;<3

Funktioner

Del artiklen:


Opret note