FaceUP Logo

i do miss you! )’;

Udgivet 08/05 - 2009Opdateret 08/05 - 20092009-05-08

MIN MORFAR. s;  D. 8. MAJ 2009

AF SIGNE NEDERGAARD

I starten var det ikke svært at tænke på, så var det mere som en form for en lettelse at ikke tænke på det længere. Alle de gange mor var taget til KBH for dig. Jo længere tid der går jo mere savner jeg dig. s; at miste den ene når man går i 2. klasse og miste den anden når man går i 9. får det hele til at føles som en længsel efter noget man ikke har. Jeg fik ikke lov til at se dig inden døden vandt og tog din sjæl! s; <3 ligemeget hvad så vil jeg aldrig glemme dig. s; Når jeg sidder alene med forgrædte øjne, så er hver tårer, som er faldet fra mine våde øjne, faldet for dig. ); selvom du troede mit navn var Caroline og ikke Signe, så elskede jeg dig da ligemeget hvad. For hvert år siden 2002 har du fået det dårligere. Når man var hos dig var alt godt. s; jeg savner tiden hvor jeg var lille, og hvor jeg og niels sad på dit skød i gyngestolen og kunne lugte din tobak. s; jeg savner dit sommerhus, jeg savner dyrehaven, jeg savner din lugt af tobak, jeg savner dig.. sov godt, for evigt. s; <3
- Nu har jeg sagt for sidste gang at jeg elskede dig. s; <3

Læst 37 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

SN 24
tak da(:
- men ja, jeg ELSKEDE min morfar meget. s;
11/05-09
Godt skrevet Signe :) <3
22/05-09
SN 24
tak. i; <3
22/05-09

Blogger

SN 24
SN:
i kinda like you. :i <3

Funktioner

Del artiklen:


Opret note