FaceUP Logo

if let you go

Udgivet 25/01 - 2015

But if I let you go, I will never know

What my life would be, holding you close to me

Will I ever see, you smiling back to me

How will I know, if I let you go

Synger westlife I deres sang: let you go.

Nu lytter jeg generelt meget til westlife, og denne sang har givet mening på en måde i mange år. Nok den måde den skal give mening på, men jeg har fundet min egen mening efter min drøm.

Cause I knew how it was, and I know how it is to hold you close to me, if you someday smiled back at me, but I know that I needed to let you go, cause for the first time in my life I know how my life would be, Cause I let you go.

Jeg vågnede med en ny viden og et andet syn på mange ting. Otte år skulle der gå før jeg virkelig mærkede følelsen af at være kommet videre. Hermed ikke sagt jeg ikke var kommet videre i en eller andet forstand, men inderst inde har der altid været lidt tilbage.

Jeg sagde nej, havde chancen for alt med dig, men jeg sagde nej og vågnede. Følelsen var forvirring, måske lettelse? Eller var det mere åbenbaringen i det og glæden ved at sige farvel, du har ikke mere at sige i mit liv. Du ikke længere det jeg holder alt andet op imod, du ikke længere noget jeg tabte.

Du er mere en redningskrans som jeg kun havde brug for til at føle igen, men jeg blev liggende i vandet, du tilkaldte aldrig båden, så jeg kunne komme helt i land.  Du endte med at holde ved mig noget tid for så at lade mig flyde videre.

Der var du gik lige ind i mig, gift med børn og alt det som: my life should be, holding you close to me. Du var træt og ville ikke mere så der lå vi, og du kiggede på mig med dine spørgende øjne og inden du kunne ytre et ord, sagde jeg nej og vågnede.

Du er nu noget der skulle ske, noget der skulle gøre ondt for at jeg kunne stå her, og komme så langt i mit liv. Det skulle lede til et misbrug og en flytning, det skulle lede mig til i dag, hvor jeg tør at kigge ud i horisonten og ikke bliver bange for hvad den bringer.

Jeg svømmede selv i land efter du lod mig ligge og selvom det var en hård svømmetur, så var den det værd, for jeg står overfor eventyr udover det sædvanlige, som jeg ikke kunne stå overfor: if i was holding you close to me.

Måske i mit sind havde jeg brug for at have en jeg kunne smide en vis skyld over på, en som kunne være en slags synder, or maybe I never really let you go?

Da jeg vågnede og fik musikken i ørene, og det ene skridt efter det andet tog mine tanker vidste jeg at jeg med en simpel drøm havde ladet dig gå.

I let you go so I could know how my life should be, the only thing was, You weren´t the one I was suppose to hold close to me.

Life is out there, and I´m walking towards it alone. Men det okay for jeg ikke længere bange for at kigge ud I horisonten.

Læst 15 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note