FaceUP Logo

Ingen vej tilbage Ingen vej tilbage

Udgivet 15/05 - 2011Opdateret 15/05 - 20112011-05-15

Det alt sammen det samme, kun mindet om en gammel flamme. Der aldrig mer' vil brænde i min tanke gang.

Der er ik' lys i mine øjne, når jeg tænker tilbage på et forhold bygget på en løgn. Jeg skammer mig ved tanken om en hæslig kvind', der gik fra at være min bedsteveninde til elskerinde.

Havde aldrig nogensinde, troede jeg skulle se hende forsvinde, og håbe hun aldrig ville komme igen. Hvordan fanden kan man være så blind, og ikk' se ting der foregår foran næsen på en. Det foregik så utrolig koldt, at jeg efterfølgende ikk' har følt at jeg ku' stole på folk.

Men du nu er hun væk, og livet fortsætter, selvom byrden jeg bære går med mig. På vej mod en bedre tid, uden at tænke på hvad der venter på den anden side.

Kan du se, det jeg ser? Kan du føle med mig? Der er ingen vej tilbage, hvis man først har bestemt sig, som jeg, og ikke vil kendes ved dig.

 

Du gik bag mig, som en backstabber. Stak mig i ryggen for en fremmed social taber, uden den mindste idé om hvad manden gav dig. Udver samleje på dine slatne lagner, du påstod jeg var din eneste ene, spillede roller for at skabe dig en scene, med en replik om at du aldrig ville skade mig eller forlade mig alene. Nu vil du ha mig tilbage, det kan du fandme ik' mene?!

Du pissede på mine følelser, din dumme unge, og satte et punktum uden at komme med en grund. Som om du er hellig selv, fanget i et spil. Snævre synet og naiv, tror du jeg vil gi' dig en chance til? Fuck nej!

Jeg føler ik' noget savn, tror du selv en genforening af hos skulle gøre gavn. Før ville jeg dø i din favn, nu går du mig på, og jeg væmmes bare jeg høre dit navn

Der er ik' noget mere, ingen kære mor. Det' slut so, jeg sværger på mit æresord.

Du kan brænde for din gerninger, for at chancen er så minimal som at slå 18 med 2 terninger. Du ik' værdsat, du er bare til besvær. Løbet er kørt, og jeg sætter mine grænser her.

Hvis du ku' sæt dig ind i mit sind, ville du gøre os begge to en tjeneste og forsvind'. Aldrig mere snak' til mig, aldrig ta' kontakt til mig, håber samvittigheden afspejler min langefinger.

Og sender dig tilbage til de dage, hvor du mindes om hvad du sagde, lag for lag. Hvis du ikke bære nag, ja så er det fint. Stop mens legen er god inden du gør dig til grin, jeg vil skide på hvad du har at mene, for jeg har alt mit på det rene.

 

Kan du se, det jeg ser? Kan du føle med mig? Der er ingen vej tilbage, hvis man først har bestemt sig, som jeg, og ikke vil kendes ved dig.

Læst 53 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Du er virkelig dygtig! Den kunne være fed at indspille!
15/05-11
kan godt lide den måde du skriver på i starten, men synes det bliver lidt tamt i slutningen, da du ændrer dit skrivesprog og bliver mere ala hård type..
29/08-11

Funktioner

Del artiklen:


Opret note