FaceUP Logo

interesse ELLER pr?! venneanmodninger på faceup.

Udgivet 15/06 - 2014

jeg er en smule forvirret. Jeg får en del anmodninger dagligt fra folk jeg ALDRIG har skrevet med, som i aldrig aldrig! & det er muligt det er mig der er underlig, men jeg tænker at dem der er på min venneliste er folk jeg allerede har kontakt med & som jeg betragter som mine FU-venner???? Men i dag slog det mig at de folk måske egentlig mere sender en anmodning for ligesom at vise interesse? ELLER for at få så mange venner på faceup som muligt? 

Hvad siger i, er det interesse eller pr????

JEG SYNES DET ER UPERSONLIGT..

ligesom jeg synes at folk der bare skriver 'kiggede' eller 'skrive' er kedelige... man må da have mere at byde på som menneske?i;  

Læst 80 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Enig Princess Zelda. & Kaze? er den :o ups i; er åbenbart ikke så mainstream.... Men ja! det ville gøre samtalerne MEGET mere interessante hvis folk skrev noget mere spændende!
16/06-14
Der er mange, der bruger det til at vise interesse, eller nok nærmere som et "første skridt", som i, at de ikke ved hvad de skal skrive, men gerne vil i kontakt med dig, så de forventer at når de sender en venneanmodning, så er det dig der skal skrive den første besked, kujon-agtigt.
16/06-14
Interessen skal være der fra begge sider som
I alt andet :-)
16/06-14

Blogger

flyingpenguin.:
når du dømmer mennesket, fratager du mig muligheden for at være mig.

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note