FaceUP Logo

Jeg har de bedste venner, og veninder i verden<3 Love you all :*

Udgivet 06/08 - 2014Opdateret 06/08 - 20142014-08-06

Jeg er utrolig glad for de vennner, jeg har fået mig og som jeg haft mig igennem årene!

 

Jeg elskker dem alle til det sidste, uanset om jeg ik harlærtdem alle at kende fuldt ud, for du ved aldrig hvornår du ik har dem mere, de bedste venner du kan få alle steder osse selv Faceup, uanset om du viser glæder og de så blokker dig, du må og skal vise at du er glad for at kunne lukke dem in to your heart!

 

Det kan godt være at drengen, eller pigen eller de begge 2 har lavet store fejl som var grunden til at den ene slog op eller ej venner er der til den sidste dag i dit liv, the give theres life to you to show you at even iff they break up wite you, they will give theres life to show you at they still love you:* Selv til din død hvis de alle sammen kunne uanset hvor de bor, eller om det er en fucking chatside, de vil være der og de vil græde for at deres ven eks eller ej, de kom for at vise at de elsker dig!

Love you my friends

 

Læst 22 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Ok.
06/08-14
Der skal også kun være et k i elsker.
09/08-14
ok
09/08-14
Intet ondt Nøffen, men why do you think i just answer them wite af ok? Fordi han kommentere på alle bloggene uden nogen som helst grund.
11/08-14
Ok
11/08-14

Funktioner

Del artiklen:


Opret note