FaceUP Logo

jeg har dig, jeg er der, jeg forlader dig aldrig

Udgivet 13/08 - 2014

Jeg har dig, jeg er der, jeg forlader dig aldrig, var en af de første sætninger jeg ytrede til jer for at fortælle jer hvor meget i betød for mig. Når jeg mindes jer synes jeg altid at hører mig selv sige den sætning inde i hovedet. Når den mindste ting

Det er altid de mindste ting der bringer minderne frem, en sang, et billede, en situation, et deja vu, eller andet.

Den 12. August er det lige nu. Til dem der kender mig og min blog så ved i at August altid har været en hård måned for mig. De sidste par år har ikke været så hårde, som de første 5 år efter de døde. I dag vågnede man op til nyheden af en helt fantastisk mand og unik skuespiller var død, nemlig Robin Williams.

Hvis jeg skulle ønske at møde en mand så skulle det være ham. Hans måde at kunne gå fra at være dybt seriøs det ene øjeblik til dybt komisk det næste for at vende tilbage til seriøs, det så unikt. Tidligere så jeg hans oscar tale fra da han vandt en oscar for bedste birolle i Good Will hunting, den tale siger alt om hvor stor personlighed han havde selvom han kæmpede med mange indre dæmoner.

Jeg ser mig selv rigtig meget i ham og grunden er nok den kamp han ofte havde med sin indre dæmoner som jeg gennem mit liv også har kæmpet med.

Jeg har for noget tid siden skrevet et indlæg der handlede om at blive rørt, fordi jeg følte dengang at jeg manglede at blive rørt og det har ikke ændret sig på nogen måde, for jeg har ikke fundet det der har, kunne røre mig dybt. Jeg har søgt igennem serier og film for at få den der følelse, jeg har søgt og søgt og bare ikke fundet det, indtil nu.  Kender i det når man bare gerne vil røres uden at blive rørt?

Jeg har dig, jeg er der, jeg forlader dig aldrig

Det er altid de små ting der rammer os, og i dag rammer Glee afsnittet, om den nu afdøde Cory Monteith, mig bare rigtig hårdt. Jeg ved godt hvorfor det rammer hårdt, fordi det handler om at mindes.

Mindes de mennesker der nu er døde, mindes de gode tider vi havde med dem da de levede. Det virkelig et tilfælde at jeg lige skal se Glee i denne måned, men et dejligt tilfælde.

Jeg sidder her med en følelse af savn indeni, er meget tæt på at græde men det sker ikke helt. Jeg er enlig ikke ked af det, men rørt dybt indeni som jeg ikke har været i lang tid, rørt på den gode måde, som gør ondt men det gode tanker.

Jeg har dig, jeg er der, jeg forlader dig aldrig

Det er forvirrende, det ved jeg. Måske i bedre forstår det når jeg siger jeg sidder og mindes dem i mine tanker med tårer i øjnene, men samtidig smil på læben, mens den bløde stemme fra Lea Michele strømmer ud gennem tv´et.  Jeg ved godt Glee ikke er den mest seriøse serie i verden, men jeg elsker den fordi de synger så mange fede sange og giver nyt liv til nogle glemte sange, jeg elsker den fordi jeg ligegyldig hvad altid kan sætte mig ned og se et afsnit og føle noget. Her sidder jeg at snakke om at jeg kan føle noget, for bare fem år tilbage havde jeg intet indeni, jeg drak ofte alkohol netop for at føle noget, bare føle et eller andet.

Jeg er heldigvis kommet langt siden dengang, dog indrømmer jeg gerne at når jeg drikker alkohol er det stadig for at føle lidt mere end jeg normalt gør, det dog ikke på den dårlige måde som det har været, men tanken er der altid.

Det altid de små ting der vækker minder og det er et eller andet sted godt, for hvis det var de store ting så ville vi jo gå og have ondt eller mindes hele tiden.

August er en måned er en mega svær måned, og netop af den grund er jeg begyndt at gøre mere ud af mine august måneder, jeg prøver at gøre alt for at prøve nye ting eller give mig selv andre ting at kunne mindes. I år skal jeg være tutor som starter her i august, men næste år flytter jeg til Kina for at træne Kung fu et år, og hvis alt går vel ja så får jeg forhåbentligt en grad indenfor Kung fu i August 2016.

Der ingen tvivl om jeg savner jer mere når jeg er rørt indeni og der ingen tvivl om at der vil blive flere ”august måneder” hvor jeg tænker ekstra ordinært på jer for i to piger rørte mig så dybt indeni, i den korte tid jeg havde jer. Og hvis der nogen der skal takkes for at have rørt mig dybt så det jer, selvom det nu gør meget ondt i rørte mig så dybt.

Jeg har dig, jeg er der, jeg forlader dig aldrig, jeg ville ønske det kunne være sandt og i ikke blev taget fra mig dengang, så jeg kunne holde ord. Jeg savner jer mere end noget andet og i dag har de små ting ramt mig med minder om jer.

Jeg vil altid elske jer.

Jeg har dig, jer er det, men nogen tog jer fra mig. 

Læst 21 gange

Kommentering

Kommentering er slået fra for denne artikel.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note