FaceUP Logo

Jeg har fundet meningen med livet - en selvbiografi

Udgivet 15/05 - 2014

Hey skønne og vidunderlige mennesker :)

Jeg tænker at det nok er LIDT for tidligt at indvie jer i meningen med livet.

Men i kan skrive til mig, så kan det være at jeg fortæller nogle hints ;) Lukket

Læst 37 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

En mening med livet er for religiøse mennesker. For det kræver en gud (eller lignende) for at kunne skabe en grund/mening med eksistensen. Så idet, at jeg ikke er religiøs, så kan jeg sgu heller ikke forestille mig nogen større mening med livet end alle dyrs grundregler: overlev så du kan yngle.
17/05-14
Nu prøver jeg igen, så. Jeg sagde ikke, at det kun er religiøse mennesker der har noget der driver dem i livet. Jeg sagde, at en mening med livet, for mig, betyder hvorfor man/vi/jeg er sat på denne jord - og det må om muligt kræve en gud for at skabe en årsag til det. Men idet du selv siger, at meningen med livet er forskellig fra person til person, så vil jeg vove at påstå, at jeg har lov til at sige, at jeg ikke tror på en mening med livet.
22/05-14
unfarytale - Dont you denie it -.-’ &nbs-
p;"En mening med livet er for religiøse mennesker."
-

Men +1 til michelle ^^

"Live your life like there’s no tomorrow" burde da være et hint nok
23/05-14
Tæller vi point nu? cool. Men jeg tror du misforstod hvad jeg skrev, muligvis fordi jeg ikke skrev det godt nok. Jeg snakker om forskellen på "hvorfor vi er sat på jorden" og "hvad er min grund til at forblive i live", for jeg mener, at det første kun kan forklares med religion (nogen har sat os her af en grund), mens den anden er personlig, og ikke har noget med religion at gøre.
03/06-14

Blogger

For-jeg-er:
Jeg har meningen med livet

Funktioner

Del artiklen:


Opret note