FaceUP Logo

jeg vil ikke miste jer Hvad gør jeg fordi de ikke skal bo i danmark mere hjælp mig for jeg kammer til at savne dem

Udgivet 26/08 - 2015Opdateret 26/08 - 20152015-08-26
hej jeg hedder jasmin og jeg synes at de flytningere som kommer til danmark skal få lov til at bo her fordi de også har et liv og ret til leve som vi gør og hvis nu du sætter dig i deres sted vil du forstå hvorfor jeg gør det her, så få fingeren ud og hjælp mig og dem for de er begyndt at betyde noget for mig og andre personer så hjælp mig med at de ikke skal tage afsted og så måske blive dræbt i deres hjem land. Vi skal alle have et godt liv og massere af personer som tager sig af dem og os så sæt en stopper for det så de ikke kommer hjem
Læst 46 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Jeg er ganske enig :) Men hvad er det du mener at du kan / vil gøre for dem? :) Og nej det er ikke ment nedsættende, mener ganske enkelt bare hvad du har af idéer.
26/08-15
"De har ret til at leve som vi gør" - det har de jo tydeligvis ikke når de kommer fra et land hvor den ret ikke er der. De trak en nitte, vi trak en gevinst. Skal vi så til bare at give gevinsten væk? Vi har ikke plads til en halv million asylansøgere
26/08-15
Vi har nemt plads til en halv million asylansøgere, grunden til manglende arbejdspladser og lignende her i landet, er ikke fordi der er fremmede der kommer og snupper dem, det er på grund at enorme firmaer som ejer det hele, og er komplet ligeglade med hvordan vi har det.
26/08-15
Jeg har over 50 venner af dem og i kan prøve og gå ind på Youtube og se hvad de går ved dem
26/08-15
Nej det gør de ikke for en ad dem er min kærste så nej det gør de ikke og de fleste kan godt dansk
27/08-15
ja det er jeg fordi der er ikke nogle der kan være dummere end mig
02/09-15
jeg synes det er fint, at vi tager mod nogle asylansøgere, men først og fremmest skal vi lige se, hvor mange vi rent faktisk kan have.
for det andet skal de bidrage til samfundet, men det sørger Inger Støjsender nok for, at de ikke kommer til.
når du så siger at alle har ret til et godt liv, så tænk lige over denne fact.
hver dag går lidt over en milliard mennesker sultne i seng, men der bliver lavet mad nok til, at alle kunne få det mad de behøvede.
en gennemsnits dansk familie på 4 personer, har gennemsnitlig et madspil på 10.000 kr. årligt. vi er endda nogle af dem med mindst madspil i Europa.


15/09-15

Blogger


Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note