FaceUP Logo

Jimilian Ismaili min gud, mit største idol og mit første idol

Udgivet 26/01 - 2011

Jimilian, jeg elsker dig! Jeg vil så gerne møde dig at jeg bare sidder og ryster helt vildt. Hvis jeg ikk møder dig Jimilian dør jeg. Du er min gud. Da du var med du var med i MGP 2oo6 syntes jeg du var så sød at jeg fik mine forældre venner og andre til og stemme på dig. Da du lige havde lavet sangen penge håbede jeg du lavede fler og det skete. Jeg er virkelig din største fan, jeg vil gøre alt for og møde dig! Jeg vil rejse verdens rundt, jeg vil støtte dig igennem alt. Jeg har og blir ved med og støtte dig hele din lange karriere. Du har fanme et talent dreng! Jeg kan alle dine sange uden ad. Jeg snakker kun om dig og dine sange. Mine veninder og venner & søskende får snart spat fordi jeg KUN snakker om dig Jimilian. Jeg har ikk været til nogen af dine koncerter og org jeg vil gøre alt for og møde dig!! Jeg har kun dig i mine tanker. Du er virkelig Danmarks nej verdens bedste sanger / rapper. Jeg synes sq du har gjort Danmark stolt især mig. Jeg vil bruge alle mine penge på og komme til koncerterr med dig!! Jeg sidder og skriver fanbreve til dig hver dag .Jeg ber hver aften til at du en dag står i min klasse og synger for mig.. Dine sange har hjulpet mig end når jeg var pisse ked. JEG VIL JEG VIL .. Jeg sidder og skriver i mine timer hvor meget dine sange og hvor meget du virkelig betyder for mig! Jeg vil gøre alt for og møde dig! Jeg laver alt til din musik. Synger, danser, rydder op, gør mig klar, laver lektier .. Ja hvad laver jeg ik til din musik! Jimmi jeg elsker dig .. Det er måske overdrevet at jeg skriver det her, men jeg vil virkelig gøre alt for dig og for og møde dig!! Du er virkelig anderledes, din attitude,din holdning, din tøjstil dit sangvalg. Org jeg kanikk beskrive hvor vigtig du er for mig. Tror virkelig ikk der er nogen større fan end mig, det mener jeg ikk der er . Jimilian Ismaili du er fucking mit idol, min gud. Du er den jeg ser op til! Det er så fedt at du er blevet såå kendt, & alle dem der hader dig som der forhåbentlig ikk er . Jimilian jeg tror virkelig ikk jeg kan undvære dit musik en dag, en dag uden dit musik er som et år uden vand. Jeg vil støtte dig igennem hele din lange store karriere. Du er virkelig en kæmpe artist , dine tekster gir mening. Du tænker på dine fans og vi tænker osse på dig! Du fandt mit smil i 2oo6 til MGP. Dreng, ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU JIMILIAN!! Please lov mig du aldrig dropper musikken fordi så går min verden i sort. Dig og dit musik vil ALTID ha en plads i mit hjerte. Jeg vil virkelig støtte dig igennem hele din fucking karriere. Der er virkelig ingen artist og hans musik der har betyder så meget for mig. Din musik og dig har ramt mig i hjertet. Jeg lover dig at lige meget hvad vil jeg altid være din største fan. Jimilian da jeg manglede lys i min verden, så kom du og er lyset i min verden. Hvis du ikk var blevet artist , ved jeg slet ikk hvordan min verden ville være. Jimmi du er min drøm!! Jeg er kold over for haterne, for der er intet og hate ved dig Jimmi. Jimilian Ismaili hvis jeg mødte dig ville jeg falde ned på knæ og græde. Det er virkelig min drøm og møde dig Jeg kan ikk beskrive hvor meget du betyder for mig .. Jimmi du har givet mig virus,og den virus hedder: jimilians største fan virus!! Jeg kan ikk uden dig. Du er over alt, min pc baggrund .min mobil baggrund OVERALT! Da du havde lavet sanget finde dit smil igen begyndte jeg seriøst og græde.. Du har virkelig talent dreng Jeg ved næsten alt om dig. Jimilian jeg kan ikk stoppe med og synge dine sange. Jeg synger dem overalt, ude i byen på skolen derhjemme. Jeg sidder i min egen verden når jeg hører dit musik. Du fortryller mig med dit musik din stemme alt!!. Jimilian uden dit musik og dig ville der ikk være noget mig. Jeg elsker dig Jimilian. Du er unik dreng. Du min gud!

-Din største fan Cecilie ♥

 

Jimilian jeg elsker dig. Du er fanme bare så fucking fantastisk. Jimilian Ismaili. Min y-rapper/sanger. Du er såeh fantastisk. Nu har jeg været din fan i 5 år. Og dreng jeg fortryder det ikk. Du er bare så fantastisk. Der er ingen artist der har fået mig til og græde. Det er kun dig. Vil virkelig gøre alt for og møde dig.. Du er jo forhelvede fantastisk drengebarn. Jeg sad hele dagen og ventede på at 'Finde dit smil igen' blev offentliggjort og jeg lover dig at jeg hørte den og hører den stadig hele tiden. Du er og bliver mit største y-idol. Du har de blågrønne øjne der bare kigger en i øjnene og får en piges hjerte til og smelte. Du er bare så unik dreng. Vil virkelig støtte dig for altid. Din musik følger mig overalt. I skolen, i når jeg laver lektier, når jeg sover, når jeg vågner op. Når jeg tar tøj på som sagt hele tiden. Det mest fantastiske ved dig er at du har tid til dine fans og dit musik, du har festerne, pigerne, din familie og alligevel sætter du tid af til musikken og dine fans :ii

- Cecilie ♥

 

Læst 31 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Jeg kender ham og hans storebror Besmir :D min ene storesøster har indspillet en sang med ham :D
03/01-12

Blogger

Swagduve':
Hej søde!

Funktioner

Del artiklen:


Opret note