FaceUP Logo

Jomfru eller ej?

Udgivet 22/11 - 2014Opdateret 22/11 - 20142014-11-22
Hej 
spekulerede over noget da jeg hørte fra en at de fleste på 16 idag for længe siden har prøvet sex... Er der så overhovedet jomfruer på denne side eller er unge i dag bare virkelig fremme i skoene ?!
Læst 354 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

der findes stadig jomfruer på siden, og 90% af den gør stor reklame ud af det, da det tiltrækker en helvedes masse fyre, en helvedes masse fyre er = opmærksomhed. Men jo unge mennesker er i dag fremme i skoende, kender 14 årige der synes det er en skændsel de stadig er jomfru i den alder....
22/11-14
Kommer nok lidt an på hvem der snakkes om. Har en del venner der først havde sex som 17-18 årige, og kender en del der stadig ikke har prøvet det. Har dog ikke mødt ret mange der ’gør reklame af det’, udover folk herinde. I den virkelige verden oplever jeg da at de fleste holder deres sexliv(og manglende sexliv) for sig selv, eller blandt venner. Men det kan sagtens være jeg bare omgiver mig med fåtallet.
24/11-14
Tæller højre hånd?

spøg til side så er den generelle alder hvor folk har sex for første gang mere eller mindre den samme verden over, selvfølgelig er der altid variabler men groft set så nej vi er ikke fremme i skoene som sådan.
22/01-15
I saudi Arabien er det kun lovligt at have sex hvis man er gift
Men minimums alderen for at blive gift for piger er 8 år så hvis en pige på 8 år bliver gift med en mand på 60 år så må han godt have sex med hende.
Prøv at slå sexsuelle lavalder i verden op på google så vil du kunne finde en liste over hele verden fra den laveste til den højeste.

Jeg var selv lige fyldt 15 da jeg havde min første gang så ved ikke om unge Idag er så meget mere fremme i skoene.
01/02-16
De unge bliver programmeret og manipuleret af tv til at være små sex maskiner. Der er penge i det på mere end én måde. (Nej jeg snakker ikke om prostitution af børn, men nærmere Big Business). Kort fortalt skaber mere sex i en tidligere alder mindre sunde forbindelser til omverdenen for den individuelle person, mindre (sund)  ko-
ntakt betyder større chance for at udvikle en afhængighed, og mange vælger af lovmæssige/financiel-
le årsager stoffer som alkohol/tobak/koffei-
n eller en kombination af dem alle, og der er som bekendt opbygget store internationale virksomheder med milliard omsætningen omkring netop disse produkter. Bum.
28/05 kl. 21:10

Blogger

27 36
27:
hej Jer der ser her

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note