FaceUP Logo

Kærester, ryger og utroskab

Udgivet 29/07 - 2011

Kæft jeg hader mit liv, jeg slår op med min kæreste fordi følserne ikke er der længere jeg fortæller ham det han forstår det godt..... 3 timer efter svines man til på mobilen om at man har været utro i Italien hvor jeg fanme var ham tro.. så går der 2 timer efter så synes en af hans venner at han skal spamme mig over  facebook og sige jeg er klam og det synes flere af min eks venner også.. så det ender med at jeg er klam og har været min eks utro da vi sammen og må ikke få vide hvem fanden der har sagt det, det træls hader hader HADER  rygter og kærester der tror de er noget :@

Læst 78 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

det lyder bare rigtig trals, men det siger mere om dem der starter rygterne end dem der bliver lavet rygte om hvis du forstår. de er nok bare misundelige på dig.:D
29/07-11
Log af facebook og lad være med at læse beskederne? (:
02/09-11

Blogger

humpe:
lidt om mig

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note