FaceUP Logo

Kærlighed?.. s:

Udgivet 08/01 - 2011

Hvorfor skal kærligheden være så svær? Hvorfor skal man såres så mange gange, før man finder sin eneste ene.. Jeg tror på at der er én person til oss hver.. Men hvordan finder man hende?.. Alle mennesker har brug for kærligheden.. Kærligheden er menneskets støreste drivkraft i verdenen.. Uden den.. Er vi ingenting.. Men største delen af kærligheden, er at blive såret.. Typisk vil man ende med at forelske dig i én person, men i sidste ende, vil personen droppe dig, såre dig, være dig utro.. Hvor mange gange skal man igennem dette for at finde den pige, som er bestemt til én.. Hvordan finder man denne person, som man kan elske.. Og kalde sin egen ? ..

Læst 50 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Flot blog.. Du skriver vildt godt :D
Man bliver såret ufatteligt mange gange.. men kig på dine forældre.. Sårer de ikke også hinande nogle gange? Du vil aldrig finde en person, som alt bare er perfekt med.. Sådan er det! Men man må stå sammen, i medgang og modgang, som man siger. Så.. Held og lykke til alle, med at finde kærligheden. Inklusiv mig selv. Men lad den for himlens skyld selv komme!
09/01-11
flot skrevet! Ja, self skændes mine forældre, hvor den ene part altid bliver såret, sikkert dem begge i samme ende.. Men det hører vel bare til livet at blive såret.. Håber ogs du vil finde kærligheden!
09/01-11
Flot skrevet og er så meget enig med dig. :)
16/01-11
man skal gå ignnem det rigtig mange gange, alt for mange.
11/07-11
Sandt..
11/07-11

Funktioner

Del artiklen:


Opret note