FaceUP Logo

Kan i hjælpe mig

Udgivet 27/08 - 2015
Hej derude
 Jeg har oplevet i dag/nat at der var nogle i lyngby som har brændt og lavet hærværk over på asylcenteret jeg kan ikke forstå at man kan gøre det jeg vil håbe at i støtter mig for jeg har vært bange hele dagen om det også kan gå helt galt også der er nogle der dør af dem der over alle dem der støtter mig må meget gerne gå ind på tv2 Østjylland og se det og alle i der løser det må gerne skrive til mig også selv om i ikke støtter mig og i må også gerne skrive støtter dig til mig. :-( :'(   
Læst 110 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Politiet har anholdt og sigtet en mand i sagen, så forhåbentligt hjælper det:
http://www.bt.dk/kri-
mi/26-aarig-sigtes-f-
or-brandstiftelse-og-
-haervaerk-mod-asylc-
enter
28/08-15
Ja men det hjælper ikke når han siger det ikke er ham
28/08-15

Blogger


Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note