FaceUP Logo

Kedsomheden

Udgivet 15/09 - 2016
Har du nogensinde tænkt over hvad du egentlig siger når du ytre ordene "jeg keder mig"? Måske, men forstår du også hvad det så egentlig betyder? Højest sandsynligt ikke. 

Har du hørt udtrykket "intelligente mennesker keder sig aldrig". Nogen siger kloge mennesker, men jeg dem tror jeg ikke på. Visdom, indsigt og intelligens er reelle, men kløgt er noget opdigtet fis. Det bygger på videnskab, hvilket (temmelig åbenlyst) har noget at gøre med at vide. Er du dog i sandhed vis, ved du at viden er en umulighed, hvilket i sig selv jo er en selvmodsigelse, og bum der har du beviset. Nå men nok Kloge Åge snak, det skal handle om at kede sig. 

Keder jeg dig? Måske, men i så fald er du velkommen til at stoppe med at læse dette og foretage dig noget andet. Det var dog ikke for sjov skyld jeg spurgte. Hvis du tænker over hvad det ville sige, hvis jeg kedede dig, og du så erstatter "jeg" med "du" i mit spørgsmål, så kan du måske begynde at se hvor jeg vil hen af. 

Hvis du keder dig, er det muligt du bare ikke er en særligt interessant person, vel og mærket for dig selv. Måske du skulle overveje at genoverveje hvad der er interessant for dig?

Jeg siger det bare, og nu siger jeg ikke mere. 
Læst 12 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note