FaceUP Logo

Kommet videre fra playeren? :ii♥..

Udgivet 22/07 - 2011Opdateret 22/07 - 20112011-07-22

Hey! 

nogle af jer har nok læst min første historie om mathias (playeren der knuste mit hjerte) :-). men nu er jeg begyndt at skrive med en der hedder Tobias. ♥. 

Han er sød &' han siger at han vil gøre alt for mig :-D♥. 

- vi begyndte at skrive sammen en aften jeg var sammen med min veninde (marie), han spurgte om vi ikke skulle came og vi havde allerede skrevet sammen noget af aftenen, jeg sagde ja for han virkede faktisk rigtig sød allerede der?:-D. han spurgte om vi skulle være sammen en dag, og en torsdag skulle jeg jo op til byen for at være sammen med Lea &' Jacob (mine venner dx) så jeg sagde at han bare kunne komme derop der, men så om onsdagen skrev Lea om jeg ikke kunne få ham til at blive hjemme? I; jeg var jo nødt til at sige det, men alligevel da vi gik ned til legepladsenn (fordi vi godt kan lide dimser) så jeg en sidde i det der net og ejg tænkte "hmm.. er det ikke Tobias?? o.o" Jeg hviskede det til Lea og så begyndte hun at råbe op til ham om det var Tobias?! piiiinligt :i. han tog cappen af og selvfølgelig var det ham o.o jeg var for genert til at snakke til ham og sådan havde han det også :I.♥ jeg tror han var lidt nede om at jeg overhovedet gad ham? men jeg gider ham faktisk rigtig møj? :I♥. da jeg kom hjem skrev jeg det til ham at jeg var for genert.. Jeg skrev "men nu da jeg skal på din skole ser vi nok hinanden noget mere?:)♥" men så kom det! "Jeg ved godt det lyder lidt dumt, men men men jeg vil altså ikke være sammen med dig sammen med mine venner? :I:I:I:I♥." OMFG! LATTERLIGT! --' Jeg skrev at det var Latterligt og blokerede ham på msn.. men på facebook skrev han noget med "undskyld undskyld uuuundskyyyld! jeg vil gøre ALT for at få dig tilbage!♥

Læst 46 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

hmm tror du ikke han drillede? med alle de ’’:I&rsq-
uo;’ smileyer? :)
24/01-12

Blogger

Bólle.:
hey snuske! (-;

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note