FaceUP Logo

kony2012!  gør en forskel !! gør en forskel.

Udgivet 08/03 - 2012Opdateret 08/03 - 20122012-03-08

http://vimeo.com/invisible/kony2012 se den, del den og støt en fantastisk sag !!

Læst 40 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Nu må i to tabere sku da tage og holde jeres kæft, prøv at læs lidt på lektien før i snakker om en masse i ikke ved en skid om ;)
09/03-12
øhh jeg tro ikke af i to har set filmen ellers forstå i den da ikke ??
11/03-12
jeg har ikke sat dette link ind for af nogle skulle blive sure på nogen måde jeg mener bare af vi alle skal vide hvem kony  er, vide hvad for nogle grusomheder han ud sætter børn og voksne . hvor mange mennesker vidste noget om de ting der skete nede i uganda for af den kampage  k-
om frem ?? og kampage går jo ud på af folk skal vide hvem han er og det har jeg valgt af støtte og så kan jeg ikke gøre for hvis i har en anden menning og det vil jeg ikke blande mig ikke for alle har ret til af menne lige hvad de vil :)

11/03-12

Funktioner

Del artiklen:


Opret note