FaceUP Logo

kunsten at læse

Udgivet 28/09 - 2011Opdateret 28/09 - 20112011-09-28

Det virker underligt, at der er så mange herinde der ikke kan læse. Jeg mener .. det er jo en ting, at man ikke kan stave, det er jo mange der ikke kan, og det har jeg intet imod. Men når man åbner sin indbakke, og der ligger en besked hvor vedkommende spørger om, hvor gammel man er, om man er single, hvor man bor, om man har job, går i skole eller andre ting som står på ens profil.

Hvor svært kan det være at læse et par få ord, når man nu alligevel er inde på profilen? Hellere bruge en halv time på at kigge alle billederne igennem, end lige at se, hvor gammel pigen er, og få den smule info man kan? Og hvorfor fanden er alle fyre overbevist om, at den bedste måde at bryde isen på, er ved at fortælle en pige, at hun er smuk? er jeg virkelig den eneste der efterhånden ikke svarer på den slags beskeder mere, fordi det hele bliver for overfladisk? Jo, det er da dejligt at nogen synes man er smuk, og det sødt sagt, men jeg alligevel, så kan jeg ikke lade være med at tænke: "okay tak, men hvad skal jeg egentlig bruge det til?"

Jeg synes egentlig, at det at snakke et menneske face to face, også det at skrive med en herinde burde være det samme. Man kommenterer ikke konstant den andens udseende når man snakker, så hvorfor gøre det herinde? og hvis man gør det, så er det for at score og få noget på den dumme, men hvis folk herinde i sin profil har skrevet at man kun søger venner, så indse dog at tøsen ikke har tænkt sig at lave noget med dig.

Eller måske, så kan folk herinde bare ikke læse. Hvad fanden ved jeg?

Læst 225 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

jeg er ordblind. men jeg prøver at læse først :/
05/02-12
hmm det vel for og starte en samtale med dig?? ikk fordi jeg selv er sådan..
jeg læser først og kigger bagefter da jeg ikk er helt idiot...

men går da ud fra det fordi de vil starte en samtale med dig og så håber de på at hvis de siger søde ting til dig du ender med og fnise som en lille skolepige og vil flirte lidt med dem.... det vel sårn de der typer tænker I DONT KNOW!!?? det er bar et gæt...
11/06-12
Tjo, det lyder meget realistisk, men der står oftest meget brugbar info på profilerne. Status og hvad de kan lide hvis drenge, om de er til seriøse samtaler eller søde lyserøde kommentarer om deres udseende, jeg mener bare ikke at det kan skade at læse en profil, om ikke andet skimme den. :)
14/06-12
kan kun gi’ dig rat!
05/07-12
Det er ikke for at forsvare migselv, for jeg var rasende da jeg skrev den og fik nok sagt tingene på en dømmende og barsk måde. Men, min grund til at jeg henvender mig til fyre, og ikke kritiserer piger er simpel; der er ikke piger der skriver til mig for at prøve at få et seksuelt forhold i gang.

Tjo, men jeg mener ikke at man skal gøre sig dummere end man er, ment på den måde, at hvis man har læst en profil, og der står alder eller navn, så er der ingen mening i at spørge om det selv samme i en besked.

Jeg mener ikke, at der er noget galt i at kalde en pige sød, HVIS man har skrevet lidt sammen, det er faktisk kun smigrende. Det jeg kritisere er de fyre (igen kan jeg ikke udtale mig om pigernes besked-vaner) som skriver, at man er sød i den allerførste besked, eller som prøver at få bygget en hel samtale op omkring pigens udseende. Jeg er modstander af al denne overfladiskhed, og selvom folk selvfølgelig har lov til at være som de vil og tænde på det de gør, så synes jeg bare man skulle tage sig et par sekunder til at finde ud af, om pigen også er interesseret, i stedet for bare at konkludere, at alle piger er ligesom en selv. :)
04/08-12
det fordi så kan man begynde en samtale med digg. måske har de ikke noget at spørger om fordi det helle står der hvorfor så skrive til dig vis de kan læse de på din profil :-D
18/06-13
Arh, det er sgu mange ting man spørger om, en samtale der kun handler om alder, navn og bosted er for mig dybt kedelig
19/06-13

Funktioner

Del artiklen:


Opret note