FaceUP Logo

Lad nu drenge være drenge forfanden.

Udgivet 27/02 - 2013Opdateret 28/02 - 20132013-02-27

Bør nok på forhånd undskylde til de sarte sjæl derude, for jeg er vred og mit sprog er derefter.

Nu sidder jeg igen og bliver lidt pisse irriteret over alle de piger der lister deres krav til fyre op. "Sig sådan og sådan, gør sådan når hun gør sådan, og sørg for at ..." Bladr ... Er jeg virkelig den eneste pige her i landet, der hellere vil have en fyr der siger sandheden, end en som hele tiden passer på ikke at såre, for jeg kan da godt se, når en fyr lyver og kalder en smuk selvom man har morgenhår og makeup i hele ansigtet, og man lugter af en grum blanding af cigaretrøg og øl og morgenånde.

Jeg kan simpelthen ikke forstå, de oversættelser der bliver lavet med, hvordan det skal forstås når pigen går væk/ignorerer fyren/råber af fyren - det er ikke alle piger der her vil holdes om og ha at vide at "åh du har ret min smukke, søde, elskede" .. nej, når jeg er sur, så er jeg sur, og jeg ser det kun som svaghed hvis fyren trækker sig tilbage og bliver underdanig - for det kan godt være at jeg er en pige og at jeg er følsom, men jeg bryder da ikke sammen hvis du siger mig imod, eller lader mig gå når jeg vil gå. Der er så mange tøser der kræver at den stakkels fyr skal vie hvert sekund til at opmuntre, holde øje med og sige søde ting til pigen, men helt ærligt piger ... hvis i fik de krav, ville i så nogensinde følge dem, eller bare synes de var retfærdige? Nej, for det er det ikke, han har sit eget liv at passe - og så må du da finde dig i, at han engang imellem siger nej til dig, fordi han trænger til noget mandehørm med vennerne, frem for at bruge endnu en aften på at opmuntre dig om i håbet om at der følger en smule venlighed med, eller at han måske kunne blive "heldig".

Er helt enig med alle de stakkels fyre, der taler om pigers enorme liste af krav til opførsel, for det er efterhånden ved at være vanvittigt. Når jeg kigger de lister igennem ser jeg en lille teenagetøs der kun lige har sluppet mors hånd, for hun har brug for en fyr til at passe og pleje og fortælle hende at hun er smuk og at der er ingen andre - uanset hvor fed en løgn det så må være, fordi hun ikke har hjernen til at indse, at de fyre der lyver om disse ting KUN siger det for at få noget på den dumme. Og det skal de da også have lov til, for hvis man som pige er sådan en urimeligt krævende kælling, så skal hun da ikke forvente andet end en fyr der kun holder hende ud for hendes krop.

Kære piger, tag at komme ud af jeres lyserøde prinsesse verden, fyrene eksisterer ikke kun for at glæde jer. Da er da intet under at der er så mange røvhuller der kun tænker med pikken, for jeres opførsel leder dem til det. Jeg havde mig en kæreste, som må have alle de her forbandede råd svejset ind på rygraden, og det blev efterhånden så træls at skulle forklare ham, at jeg ikke havde skjulte meninger, og at han ikke skulle lyve for at være sød, eller kramme mig når jeg var gal på ham eller andre - så jeg forlod ham, fordi jeg trængte til en fyr der turde være sig selv, være ærlig og turde sige ting, selvom det sårede, KUN fordi jeg selv havde spurgt, og fordi han ikke ville lyve. Så kære drenge, giv de lyserøde tudeprinsesser et spark bag i, og fortæl dem hvad i mener. Det er vel kun rigtige mænd der får rigtige kvinder, mens de blødsødne mænd for rappenskralderne der er jaloux og tuder og piver og har hundredevis af skjulte betydninger i hver sætning.

Damn it, piger, tag jer sammen og få nogle nosser.. eller noget i den stil.

Læst 911 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Hah ja, der er desværre forbandet mange tankelamme femmenister rundt om i landet. Synes det er utroligt hvordan de kan sætte så høje krav, også alligevel forvente at fyren ikke kræver noget til gengæld.
28/02-13
Nah, når drenge har krav handler det oftest om hendes udseende og at hun er med på lidt af hvert, også i sengen. Men den slags krav dør efterhånden som de opdager, at den slags piger ikke er nogen man holder fast i. De fanatiske tøser derimod kan sagtens gå hele livet uden at opdage hvor uretfærdige deres krav egentlig er, fordi de aldrig har lært at tage ansvar når de bliver dumpet for at være alt for klistrende..
28/02-13
Jeg kan intet andet end at give dig ret!
Det triste er, at i teenageårene har fyrene et modelbillede over piger, og forventer at de vil alt der ses på Redtube, mens piger forventer at fyre vier deres liv til dem, og er det sødeste sødeste.
DOG, når det bliver "vigtigt" at finde kærligheden, eller i hvert fald mere relevant, så slipper fyrene let deres fantasi, for at være realistiske, mens de fleste piger med denne "ordning" STADIG hænger fast i, at sådan skal det bare være, og de tager ikke i mod mindre end perfekt.
Skide irriterende femminist-kællinger,-
ja.
28/02-13
Uhm ja, som jeg lige skrev, men ja. Men tror egentlig ikke at drenge regner med alle piger vil den slags, der er bare nogle der gør, og så er der nogle tøser der blæser det op, og overbeviser andre om, at sådan er alle fyre.
01/03-13
Hørt!
04/03-13
OMG!! Fedt skrevet!! :D thumbs up!

Vil dog sige at jeg personligt ikke ville lade min kæreste gå, jeg ville stoppe hende og sige at vi lige slapper lidt af og tager den senere. Er 100% overbevist om at jeg ikke er alene om det. Desuden har jeg mere lyst til at kramme min kæreste når hun er sur når jeg er velvidene om at jeg ikke behøver.

Indrømmer da også gerne at drenge har en mase krav, det er også for meget.

Så overall skal folk ikke være så forfængelige?!! De er heller ikke perfekte!

Perfektsonismen opstår når to person har intense og vidunderlige følelser for hinanden :3
23/03-13
HØRT! jeg kunne ikke være mere enig mange piger har for mange krav og er snobbede og simpelthen kun vil have en lækker fyr der ligner Justin Bieber eller hvad de nu vil have! synes danmark er ved at blive et sted hvor folk blir taget for deres udsende og udseende er ikke alt det´der er væsentligt er det der er helt ind til hjertet og siger ikke der er drenge der ikke er sådan :)
03/04-13
Enig, hørt!
19/04-13
Men ved ikke om det bare er mig. Jeg vil ærligt talt hellere ha’ en fyr der giver mig en lussing når jeg går over stregen, end én der sætter sig til at tude, eller insisterer på et kram - for hvor fanden er mandigheden i det? Så sku man ta’ og blive lesbisk i stedet.
22/04-13
Er fuldstændig enig med dig.
23/05-13
Har det også sådan at når jeg er sur, vil jeg gerne have lov til at være det. Når jeg vil være alene skal min kæreste heller ikke hele tiden komme og holde om mig. Det ville blive værst for ham selv.
23/05-13
Kunne ikke siges på en mere direkte måde! dette giver jeg dig 100% ret i! :)
18/06-13
Ja kan sku ikke fortå tøser der har en hel roman og hvordan fyrene skal se ud og hvordan de skal være! Jeg har 4 enkelte krav! Charme selvtillid og lækkert hår ;) og så skal de være skidesøde! :-T
21/06-13
En feminist er ikke en 13-årig pige der stiller umulige krav.. En feminist er en kvinder der tror på ligestilling mellem kønnene.
28/06-13
Det er der "tankelamme&quo-
t; kommer ind i billedet. Man behøver ikke være feminist for at gå ind for ligestilling, for så er alle kvinder feminister - en feminist tager ofte ligestilling til en overdreven grad, som når de hører "piger hører til i køkkenet" som en joke, så bliver de sårede eller vrede. Det er det jeg mener med, at de piger der har så mange krav til fyre, men råber højt når fyre har krav, det synes jeg er latterligt og overdrevent feministisk, fordi fyre åbenbart overhovedet ikke må kritisere piger.
03/07-13
enig med dig!
11/08-13
Du har fandme fuldstændig ret :) det er bare trættende når man som dreng bliver stemplet med det samme som et liderligt svin -.- for fanden selvom man er dreng kan man sku godt tænke på andet end fissen, patter og røv -.- som sagt du har ret og folk burde vågne op fra deres lille boble
18/08-13
Har kun læst de første på linjer så kan skam ik sige så meget .. Men men men .. Det er skam rigtigt tøser, i vil ha’ ha & ha Os fyre til at ændre os radikalt uden i selv "kan / vil" :). Udover det er det hele en jagt. Når i har fået jeres vilje OG vi fyre har ændret os til jeres pussy’s , SÅ er det I begynder at fucke UP på div forskellige måder ! ROAR
20/09-13
Nu går det egentlig begge veje, så egentlig er dette ment til begge køn - for ærligt talt, så vil du ikke selv ændre dig så meget eller hænge efter din partner som en hund i snor, også synes jeg ikke man kan forvente at de gør det
02/10-13
Kravene er urealistiske hos mange piger (og mænd..) Men det er der også en grund til, da medierne ligesom former et billede af hvordan kvinder og mænd BØR være. Mænd skal jo helst være veltrænede, have en god uddannelse, et godt job, være sød udenpå, men stadig et monster i soveværelset, have egne interesser, men stadig bruge alt sin tid sammen med kæresten, Derudover skal han være social, sjov og hjælpsom - mange af de samme ting går igen for pigerne... Og hvorfor? INGEN kan leve op til alle de krav, og meget af det er ovenikøbet selvmodsigende. Så jeg forstår da godt at flere mennesker, bliver indelukkede og prøver at være noget de ikke er, når man gang på gang ser i fjernsynet hvordan bestemte mennesker bliver opfattet som rigtige og andre mennesker bliver opfattet som forkerte.  -
;Når jeg logger ind på facebook, er det også som en utopisk verden, fordi alle kun viser deres bedste sider.
Verden bliver simpelthen opstillet alt for sort og hvidt i dag.
09/01-14
Iseefire: det er da ikke rigtigt, at ingen kan leve op til alle de krav du opstiller der, for alle kan blive veltrænede og succesfulde ang. arbejde, hvis bare de gider gøre noget for det. Og det er ikke svært at være sød og rar og hjælpsom ... og at fyren har en hobby eller interesse ... det bør han da være glad for at hun kræver? Siden hvornår bliver fyren sur over at pigen synes, at han skal bruge tid på ting han kan lide? o.o
Der er urealistiske krav, men der er altså også rigtig meget dovenskab.. og det er da klart, at en der knokler for at overholde alle de ting ikke gider date en doven, fed og ubehøvlet type? ...
09/01-14
Åh godt der endelig var nogen der fik det sagt! godt skrevet :)
23/01-14
Du har så fucking ret, pisse godt skrevet:)
29/01-14
så er der oss nogen tøser som kan tanke (så der sku håbe inu får fin hin :D xD
29/01-14
So true!! Med et mod spørgsmål kunne jo være, hvad er en rigtig mand??
10/02-14
En rigtig mand, som jeg ser det, er en der tør sige til og fra, som ikke bare snakker kæresten efter munden, men siger sandheden og holder ved sin mening, men ikke bliver sur når han tager fejl. Kort sagt, så skal han bare ikke være for nemtpåvirkelig, og skal ikke leve sit liv med det formål at gøre alle andre tilfredse, mens han bliver fornærmet og tøsepivet, fordi han ikke tør sige fra.
22/02-14
Jeg har næsten lige skrevet en artikel om lige præcis dette emne!
Hvordan kan man have så urealistisk høje krav til en fyr?
29/03-14

Funktioner

Del artiklen:


Opret note