FaceUP Logo

Liderlige? - tag jer sammen Liderlige drenge - i skal virkelig snart tage jer sammen.

Udgivet 22/11 - 2014
Der er sikkert mange blog indlæg om dette, og det er der en meget god grund til.
Jeg vil gøre dette kort, så jeg ikke tager for meget af jeres tid.

Det sker oftere og oftere at jeg møder en profil tekst hvor der f.eks. står at "liderlige" skal holde sig væk, eller at de ikke vil modtage beskeder om de skal kneppe eller lignende.

Tag jer nu for helvede sammen drenge!!!! Pigerne er herinde, enten for at møde nye venner, eller have en lille flirt... fandme ikke for at modtage snapchat billeder af jeres pik, eller beskeder om de vil kneppe med jer, eller at i vil se dem strippe!!!! Nu stopper det!!

Grunden til at jeg skriver alt dette nu, er at man ikke længere som dreng kan komplimentere en pige på hvor flot man synes hun er, uden at hun tror man er ude på noget af det som i forpester alle dating sites, sociale sites eller lign. med!!!

Vi er faktisk mange drenge / mænd som gerne vil skrive sammen med en pige for at lære hende at kende, have det sjovt med hende og hygge sig i hendes selskab, og ikke for at trække bukserne ned og vise hvordan vi er skabt..

Jeg håber virkelig at i tager jer sammen snart!!! - Jeg ved i er bedre end det!
Læst 216 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Det giver jeg dig ret i Drbadass, det burde jeg også have skrevet med.. De piger som smider patterne op i deres kamera er også selv ude om at få beskeder fra de drenge.
22/11-14
Drbadass - Der er tøser der selv er ude om det, ja. Men kan vi andre ikke slippe for liderlige beskeder? Alle fyre er ikke perverse stoddere, så det ville være dejligt, hvis dem der er ville indse, at alle piger ikke er sluts, så ville det sgu være rart.
27/11-14
unfairytale du har helt ret, det går nemlig ud over jer piger, som ikke vil i nærheden af det grisseri, og det gør at der dannes en ond cirkel af lort...
02/12-14
Hvis en person skriver sådan til dig, bør du anmelde brugeren. :) - Dog vil jeg også påpege, ligesom #2, der er mange piger herinde, der klæder sig udfordrende, og på den måde kan det sende forkerte signaler til de forkert personer. Uanset er det forkert at sende sådanne beskeder over denne side. Anmeld dem!
03/12-14
Notausername jeg kunne ikke være mere enig i det du skriver der er en super sød dreng på 19 men piger afviser mig og jeg ved ikke hvorfor vil bare gerne lære en sød pige at kende og skrive med men alle er jo efterhånden næsten bange for drenge pga alt den liderlighed og den skal fra min side stoppes BOYS PUT THE COCK AWAY AN SHOW YOUR ROMANTIC SIDES INSTEAD
13/05-15

Funktioner

Del artiklen:


Opret note