FaceUP Logo

lidt om mig del 1

Udgivet 18/08 - 2015Opdateret 18/08 - 20152015-08-18
ja jeg er en pige som har været en dele igmmen men minværedag er heller ikke blivet letter ved at være gang en person  mener at man skal unytte mig det er osse derfor jeg har sværet ved at gi mig selv lov til at elske en anden person for jeg ved ikke om jeg kan stole på dem er blivet mibrugt så magen gang at den fyr som der vil ha mig for den jeg er for jo slf ville jeg da grene kunne sige til mig selv at jeg ture at være åben over for den fyr men det er bare rigtig sværet  men jo mine dage lange og hårde selv om magen ikke tror at de kan være det ,men det er fordi jeg har sværet ved at vise tilide til andre det er osse derfor jeg heller ikke går på date,s  og vil heller ikke have den første og beste men jo jeg har en type fyre jeg går efter men jeg kan bare ikke være sammen kordet håret pga noget af min fortid at gøre det er ikke ondt ment men synes bare mere om langhåret fyrer og er heller ikke til piger
Læst 54 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note