FaceUP Logo

Ligegyldigheden længe leve

Udgivet 26/04 - 2012

Okay, først og fremmest så er jeg ikke en af dem med en smartphone og når jeg siger det så hentyder jeg til ligegyldigheden i mange af de apps man kan downloade, fordi jeg har lige downloadet Twitter og det hersens "halv" nye app ved navn MUZU til min xbox 360. MUZU giver mig mulighed for at sidde og se musikvideoer og selv vælge hvilken genre det skal være. Og jeg synes da at det er meget fornøjeligt at sidde og kigge lidt fed 80'er rock mens jeg her sidder og blogger. Ligegyldigt i virkeligheden er det jo sådan set. Jeg kunne lige så godt smutte på nettet og selv søge og finde det jeg gider at hører. Men jeg får faktisk en smule fornøjelse ud af MUZU og det løfter da lige mit humør og jeg føler mig så up-to-date. LOL

Nå men min pointe er at ligegyldigt hvor ligegyldige apps kan blive så længe de bringer fornøjelsen og glæden med sig, så siger jeg; LIGEGYLDIGHEDEN LÆNGE LEVE

Læst 15 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

I LIKE. Har en masse nedern app’s, som jeg langt fra behøver. Men jeg morer mig med dem, så FUCK IT :D
28/04-12

Funktioner

Del artiklen:


Opret note