FaceUP Logo

ligestilling, kvinder i mandefag, hva sker der idag?! nu har man i så mange år hørt om at piger/damer skal ha ligestilling, nu begynder manden sgu at falde tilbage i samfundet...

Udgivet 13/12 - 2011

jeg går på celf som auto mekaniker på grundforløb, og idag da jeg kom gående ned af gangen med en af de 2 piger fra min klasse. hun blev stoppet af vores studie vejlieder (som forresten er en dum kost!) hun spurgte til den anden af pigerne fra min klasse som lå ovre på sit værrelse fordi hun har lavet et mongollos move med sin fod så hun næsten ikke kan gå. da studievejlederen var gået spurgte jeg pigen hva det var de snakkede om, det var så bare noget pige hygge for alle pigerne på hele bft gangen hvor de skulle ha æbleskiver og sodavand.

hva fuck sker der for det, jeg vil fanme også ha æbleskiver og sodavand, eller bare sodavand, for jeg er ikke særlig vild med æbleskiver.

så spurgte jeg min lærer hva fanden det var for noget svineri og mangel på ligestilling TIL VORES SIDE FOR EN GANGS SKYLD! det ku han ikke svare på men det var nok noget med at der var for mange drenge på uddannelsen til at der var råd til den slags men pigerne ku godt for der var jo ikke særlig mange af dem...

nu har jeg siden jeg begyndte at se tv hørt på kællinger der tuder over at de ikke får alle goderne ved deres arbejde, men de får da åbenbart æbleskiver og sodavand når vi andre ikke gør.

hvis der er 2 grupper og den ene er større end den anden og der kun er penge til at give den lille gruppe noget så synes jeg og mange fra min klasse at der slet ikke er nogle der skulle have noget

jeg vil gerne undskylde til alle kvinder og andre der føler sig stødt efter at have læst denne blog (hvis der overhoved er nogle der læser den)

Læst 32 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

undskylder for sidste kommentar men min nyligt erhvervede x kæreste fik lige gjort mig lidt i et ubehageligt humør og sku lige lukke lidt varm luft uf, tænkte også lige at det var lidt for meget :/
13/12-11
luk røven skath<3
12/09-12
kvinder hører til i køkkenet og ikke foran computeren skat!
13/09-12

Blogger

my-name!:
hvis du er glad for biler, motorcykler og fart eller bare har lyst så skriv da ;

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note