FaceUP Logo

Livet med mobning

Udgivet 24/01 - 2015Opdateret 24/01 - 20152015-01-24

Hej alle sammen :D

vis det er stave fejl er det fordi jeg er ordbling

Jeg har haft svært ved at snakke om alt det med mobning 

det har fyldt en meget stor del i mit liv jeg er blevet mobbet ud af 2 skoler og en efterskole og lærene mente bare det er drillerrier men er blevet sparket og slået så voldsomt at jeg tit er kommet hjem med blå mærker.

på min anden skole var der nogen der cyklede ind i mellem mine ben jeg har fået rykket 4 navle piercinger ud.

jeg har haft svært ved at snakke med nogen om alle de her ting fordi det er ikke lige det som man snakker med nogen om 

så vis der sidder nogen der ude som har det svært med mobning som ikke kan snakke med nogen er i meget velkommen til at skrive med mig om det  

 

Læst 62 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

føler sgu med dig.. har været det samme igennem bare for mange år siden, men sætter evige sår på sjælen... mobbere er nogle ustabile, arogante, mennsker der mangler pli og som har en latterlig trang til at nedgøre folk for at få et bedre selvværd.. du er velkommen hvis der er noget
07/07-15
Forstår dig, jeg er selv blevet mobbet på mine to folkeskoler og min efterskole, lige fra 3 til og med 10.

Der er en positiv ting ved det, og det er at man lærer at være helt sindsygt stærk psykisk, og nu er der stortset intet der kan ødelægge mit humør, eller nogen som kan "få mig ned med nakken"

Blev også både slået og sparket osv.
01/10-15

Blogger

Maria✌&#..:
LIDT OM MIG!

Funktioner

Del artiklen:


Opret note