FaceUP Logo

Livets svære valg??

Udgivet 19/10 - 2014Opdateret 19/10 - 20142014-10-19

Ens liv - en andens liv - er det sådan mit liv er?

Spørgsmålet som kommer tit, er det virkelig sådan ens liv er, ligner mit liv en andens liv, eller ligner den andens liv mit?
Hvorfor er det så svært at finde ud af, hvorfor kan der ikke bare være en måde som man har sit liv på.

De forhindringer jeg møder i mit liv, er der sikkert også mange andre som møder - men hvorfor skal det være så svært at finde ud af hvordan ens liv skal være, og forskellige værdier i ens liv - hvorfor skal det være så svært at finde ud af?

Livets svære valg er hvordan man skal vælge ens liv skal være. Vil jeg have mit liv sådan som det er idag?

NEJ det vil jeg faktisk ikke - jeg vil gerne finde lykken, men hvorfor skal jeg have så svært ved det. Selvom der kæmpes, der kæmpes hårdt - håber det bliver bedre :)

 

ER JEG DEN ENESTE SOM STÅR OVERFOR DET SVÆRE VALG, MHT TIL MIT LIV - FOR DET FØLES SÅDAN!! 

Læst 62 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Hvis dit liv ligner en andens, så ligner vedkommendes liv også dit - den slags går ikke kun den ene vej. Og egentlig, er det så ikke ligegyldigt om dit liv er unikt eller typisk? Det handler vel bare om at du finder lykke i det, og ikke hvad andre tænker, når de hører din historie.
Du er ikke den eneste der står overfor  d-
isse valg nej, og det tror jeg godt du ved. Måske du ikke skal fokusere på at gøre alt perfekt på en gang, men finde en måde at gøre de små ting, der gør dig glad. Lev i nuet, som man siger.
20/10-14

Blogger

MeLoDulce:
Kun SERIØSE henvendelser.

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note